0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-21 %
[Lemonkoko] 0-24 Luni Sugarul A Crescut De Flori Cu Bandă De Susținere Fata De Copil Nou-Născut Prințesă Elastica Pentru Copii Copii Hairband Accesorii

[Lemonkoko] 0-24 Luni Sugarul A Crescut De Flori Cu Bandă De Susținere Fata De Copil Nou-Născut Prințesă Elastica Pentru Copii Copii Hairband Accesorii

RON 13.00
RON 16.40
En el almacén

Din mărfuri


[Lemonkoko] Sugarul A Crescut De Flori Cu Bandă De Susținere Fata De Copil Nou-Născut Prințesă Elastica Pentru Copii Copii Hairband Accesorii
Brand : Lemonkoko
Material : Bumbac
Dimensiune : Hairband cu un sistem flexibil, potrivit pentru circumferinta capului de 48 de cm sau mai puțin
Varsta : 0-24 Luni Copii
Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră completă. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Aliexpress mesaj dacă există orice întrebare. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să ne faci o favoare să lăsați un 5 stele pozitiva feedback-ul de la primirea produsului.
Vom accepta doar plata online direct. Comenzile finalizate în termen de 48 de ore sau mai puțin va primi prioritate în prelucrarea noastre departament.
Vă rugăm să termini de plată în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi anulată de către sistem în mod automat.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și datele de contact sunt corecte și complete.
Ne va livra IMEDIAT după ce plata a fost procesată.
Toate elementele deteriorate, mort la sosire & lipsa cererile trebuie să fie depuse în termen de 24 de ore de la livrare sau la cerere poate fi anulată.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.
Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up – nu le confunda suplimentare pentru transport

Este mai mare decât informațiile

culoare:
Stil de 12
Numele Departamentului:
Copilul
Intervalul De Vârstă:
6M,13M,14M,22M,1M,11M,17M,21M,12M,10M,5M,19M,0-1M,24M,20 M,16M,2M,23 MN,7M,15M,18M,9M,4M,8M,3M
Compoziția Materialului:
Bumbac
Numărul De Model:
63LKK
Material:
Bumbac
Model Tip:
Florale
Gen:
Fete Pentru Copii
Tip:
Benzi
Nume De Brand:
Lemonkoko
Varsta:
0-24 Luni Copii
copil accesorii de par:
Copil Agrafe De Par
de tip boutique de par clip:
Copilul De Păr Cosmetice
Copilul Bentita:
nou-născut bentita
Fetita Benzi:
fată nou-născut benzi

Produse din categorie