0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-19 %
67mm-67mm Metal filet 67mm pentru filet 67mm Macro Lentilă aparat de Fotografiat Reverse Adapter Ring de Înaltă Calitate, Transport Gratuit

67mm-67mm Metal filet 67mm pentru filet 67mm Macro Lentilă aparat de Fotografiat Reverse Adapter Ring de Înaltă Calitate, Transport Gratuit

RON 13.00
RON 15.96
En el almacén

Din mărfuri


67mm-67mm Metal filet 67mm pentru filet 67mm Macro Lentilă aparat de Fotografiat Reverse Adapter Ring de Înaltă Calitate, Transport Gratuit
Funcția :
Puteți pune un obiectiv inversa se monteaza pe un alt obiectiv (fata), Astfel puteți fotografiere macro efect.
De exemplu : 67mm-67mm, și anume pus filtru 67mm diametrul lentilei inversa se monteaza pe un alt filtru 67mm diametrul lentilei.
Notă :
1. Funcția de zoom și funcția de focalizare poate fi folosit pe lentila de corecta montare, funcția zoom poate ajustare mărire, în
între timp, influența, de asemenea, distanța focală, atunci când concentrându-se, trebuie să se deplasează corpul camerei.
2. Dacă inversa de montare obiectiv este obiectiv de 50 mm, la un alt focală a obiectivului nu poate fi mai scurtă decât 120mm, Altfel nu va fi un întuneric, Apar
chiar imagine circulară, invers monta lentile cu distanță focală mai scurtă, cu un alt obiectiv distanță focală trebuie să mai mai
Numărul de Model : 67mm-67mm
Material : Metal
Design : Bayonet mount
Culoare : Negru
Pachetul Include :
1 buc x mascul la Mascul fir Obiectiv Reverse Adapter
Plata
Puteti plati prin moneybookers, Visa, Master Card, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit.
CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.
Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau aliexpress.com pentru asistență.
Transport
Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.
Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.
Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat.
Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.
Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.
Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.
Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea)
Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare.
Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.
Client Service
Noi menținem standarde înalte de excelenta depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este mai mare decât informațiile

Compatibil Marca:
Kodak,CANON,Leica,Sigma,Samsung,Fuji,Sony, Minolta,Olympus,Panasonic,Pentax,NIKON
Numărul De Model:
67mm-67mm Lentilă aparat de Fotografiat Reverse Adapter Ring
Nume De Brand:
ikacha
Model:
Metal filet 67mm să 67mm Macro Lentilă aparat de Fotografiat Reverse Adapter Ring
aplica:
Toate Aparat De Fotografiat

Produse din categorie