0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-5 %
generator eolian 300w 12v/24v vertical axis wind turbine cu 12v 24v AUTO vânt hibrid solar MPPT controler

generator eolian 300w 12v/24v vertical axis wind turbine cu 12v 24v AUTO vânt hibrid solar MPPT controler

RON 1866.00
RON 1964.00
En el almacén

Din mărfuri


Caracteristică
1.Puterea maximă este de 350watt
2.2 lame
3.20 ani de utilizare viață și de 1 an de garanție
4.mic ,ușor ,stabil și în condiții de siguranță
5.Certificat : CE
6.De înaltă eficiență, ar putea fi sistem hibrid cu panouri solare.
7. Aplicații : Marine, Barca,Stradal, Acasă, Deschidere Plaza de iluminat.
Tehnice
element FS-300 Început viteza vântului (m/s) 1.3 m/s Cut-in viteza vântului (m/s) 2,5 m/s viteza Vantului Nominala (m/s) 13 m/s tensiune Nominală(DC) 12/24 V putere Nominală(W) 300 W putere Max(W) 350 W Diametru Rotor de Lame(m) 0.52 Lame Înălțime( m) 1.05(fara generator) 1.17 (include generator și Flanșă ) în condiții de Siguranță viteza vântului (m/s) Max viteza vântului:≤40 m/s, instantanee viteza maximă a vântului≤45m/s Lame cantitate 2 material Lamă de sticlă/bazaltică Generator trifazat cu magnet permanent, suspensie motor Sistem de Control Electromagnet de Montare Înălțime(m) 7~12m (9m) Generator grad de protecție IP54 mediu de Lucru temperatura VAWT -25~+45 ℃、 controller -10~+45 ℃ Invertor 0~+40 ℃ mediu de Lucru umiditate VAWT ≤90%、 C ontroller și invertor≤80% Altitudine : ≤4500m Produs de asamblare greutate (Kg) Depășirea vitezei de protecție a frânei Electromagnetice de protecție la Suprasarcină frână Electromagnetică și descărcarea unitate
Proiect de poze Controler de informații Vamale și a taxelor la Import 1.Ne va livra ca un Cadou sau un Eșantion și va declara pentru a reduce taxele de import, și să declare o valoare scăzută. Sunteți responsabil pentru orice taxe suplimentare, cum ar fi impozite, taxe, TVA, sau tarifelor pentru primirea acestui tip de marfă în țară. 2.Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout. Suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile. •Articolul a fost strict verificate și ambalate în starea inițială înainte de expediere. Retur și Garanție •Garanție : 7-de zile de Returnare pentru Rambursare/ 1 an de Reparații. Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului. Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou sau de a reveni pentru o rambursare completă. Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata. Cu toate acestea, taxele de livrare nu va fi rambursată, dacă sunteți doar nu mulțumindu-se cu obiectele, nu s-a defectat pe drum sau probleme de calitate. Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi. Feedback-ul : satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. VĂ RUGĂM SĂ LĂSAȚI FEEDBACK-UL POZITIV ȘI 5 STELE, DACĂ SUNTEȚI MULȚUMIT CU PRODUSELE NOASTRE ȘI SERVICII. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Lista de ambalare (2 pachete in total) : 1.2 buc lame ,1 set generator și 1 set de șuruburi și nuci. 2.ax principal 1 buc. 3.vântul solar hibrid conrtoller 1 bucată.

Este mai mare decât informațiile

Tensiune:
12V, 24V
Caietul de sarcini:
with controller, without controller
culoare:
portocaliu, alb
Putere:
300W
Tip:
Generator De Energie Eoliană
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
FS-300
Locul de Origine:
Jiangsu, China (Continentală)
culoare:
Orange
generator:
3 faza de pământuri rare magnet permanent generator de
Tensiune:
12V/24V

Produse din categorie