0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-10 %
Hi-End 6sn7/6n8p Supapa&Vid Tub Pre-Amplificator Stereo HiFi Consiliului de Referință, Statele Unite ale americii Cary AE-1 Circuit

Hi-End 6sn7/6n8p Supapa&Vid Tub Pre-Amplificator Stereo HiFi Consiliului de Referință, Statele Unite ale americii Cary AE-1 Circuit

RON 428.00
RON 476.00
En el almacén

Din mărfuri

Hi-End, componente : Japonia koa, Statele Unite ale americii DALE, Marea Britanie irc Rezistență, Panasonic motor potențiometru. Greutate : aproximativ 1.20 Kg PCB dimensiune : placa de baza : 230*160mm (2mm grosime) Terminale de bord : 230*100mm (2mm grosime) cerința de Putere : AC/5 V/6.3 V/3 A _ AC/280 V-0-280 V/100 MA (±5%) _ AC/14 V/3 A (±10%) Potrivit tub model : 6 X4/5 Y3 ×1 6 SN7 ×4 Pls Notă : Acest Produs Proiectat Pentru Profesioniști Hifi Jucător Care poate să înțeleagă mai Jos a Circuitului ,Consiliului Asamblate vor fi Testate Bine Înainte de a Trimite ,De Nivelul Tehnic este Diferit ,Pretenții Diy Face este Dincolo De domeniul de Aplicare De Garantie ,oferim Suport Tehnic, Consultanta ,Oferta Sau Comenzi Înseamnă că Ești de Acord cu această Declarație. Pentru că de fiecare dată când achiziționarea de componente diferite, astfel încât obiectele pot avea o diferență cu poze, dar de calitate și de performanță este la fel. Acest consiliu nevoie ai tehnologiei electronice și detectabilitate,este special conceput pentru Hi-End Hi Fi Audiofil.
DIY KIT Versiune( Cu Capacitate Parte )
Terminat De Bord Versiune
Detalii Despre Spectacol :
Diagrama de Circuit Arată ( Dacă aveți nevoie de mari Circuit foto Pls e-Mail-ne!!! )
Despre Noi :
Suntem dedicati pentru a oferi cele mai bune produse audio-vizuale la cel mai mic preț pentru clienții noștri. Aducând mare de produse și servicii pentru clienți, și, astfel, ajuta la îmbogățirea noastră viața clienților este scopul nostru final.
Despre transport :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Avem nevoie de un timp de procesare pentru pregătirea scopul de a implementa produse și procesul de china locale de transport. După Internaționale depozit de livrare, vom oferi u numărul de urmărire în 5~10 zile de transport maritim internațional.
5. Taxele de Import : Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. De multe ori ne-am declara o valoare mai mică decât prețul real, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail pentru a discuta despre declarația Vamală.
6. Pentru Rusia CU TRANS nava fel, tariful include
7. Ar trebui să verificați produsul este aspectul (și tuburi) de siguranță înainte de a semna de primire. altceva nu putem cere despăgubiri cu curierii.
8. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Returnare Și Rambursare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către cumpărător.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
Despre Garanție :
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Despre feedback-ul :
1. Când cumpărături on-line de incertitudine, așa că mulțumesc u foarte mult pentru alegerea și încredere în noi.serviciul nostru este gata să vă ajute u orice moment,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.
2. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-uri pozitive, este foarte onorat pentru noi pentru a realiza generos autentice, evaluări și fotografii,thx!
3.Orice produs sau de transport maritim problema, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi orice nertral/feedback-ul negativ, vom atent pentru a face efortul nostru de a rezolva probleme pentru a mai face mulțumit.
4.În caz de returnare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, descrie probleme și motive.Apoi vom trimite reveni alunecare.Pentru orice alte întrebări contactați-ne prin mesaj sau e-mail-ul

Este mai mare decât informațiile

culoare:
DIY KIT Versiune, a Terminat Bord
Pachet:
Da
Numărul De Model:
Cary AE-1
Nume De Brand:
Nobsound
Putere Maximă Per Canal:
10W
Canale:
2 (2.0)
Tip:
tub preamplificator

Produse din categorie