0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-11 %
Bijuterii Instrumente 220V Placare cu Aur Masina METALTECH STILOR 100 și 100 Berkem placare sistem Pen placare mașină

Bijuterii Instrumente 220V Placare cu Aur Masina METALTECH STILOR 100 și 100 Berkem placare sistem Pen placare mașină

RON 1050.00
RON 1180.00
En el almacén

Din mărfuri

#HH-P02 Placare Descriere Masina Foarte util, fiabil și eficient plater pentru toate cele de folos. Bun pentru touch-up reparații și locul de placare. Două tipuri de extrem de absorbant electrod fibre sfaturi, poate fi ușor de modelat și poate placă de cele mai delicate detalii. 115-230 V/ 50-60 HZ 65 VA 2.0-13.0 V 3.0 O
Aici putem garanta următoarele, vă Mulțumesc pentru atenție.
- Toate produsele sunt direct de la producatorul original;
- Toate dintre ele au de bună calitate, preț competitiv, perfect de suport tehnic, și perfecta după-vânzare de servicii;
Va cumpara cea mai buna calitate cu cele mai ieftine preturi posibile garantat.
- Noi oferim 12 luni garantie!
Declarație :
Pachetul va fi marcat ca un cadou personal cu o valoare mai mică pentru a vă ajuta să economisi taxe vamale. Dar dacă sunteți încă perceput taxe vamale cu factura scăzută, trebuie să plătească taxa de unul singur. Prețul nu include orice taxe vamale. Apreciez fel de înțelegere.
Metoda de plata
Acceptăm 1.Transfer bancar 2.Alipay 3.La dorința clienților de a folosi un Card de Credit sau Card de Debit, care pot, de asemenea, face o plată prin două metode menționate.
Transport maritim și de Manipulare
1. Mai multe achiziții plan de economisire : vă Rugăm să asigurați-vă unică de plată pentru fiecare element ai câștigat. Vom combina de transport maritim, atunci când face mai multe achiziții.
Uneori, timp de transport maritim dura un pic mai mult, din cauza expediere Locale sau din alte motive.
2. Corecte și suficiente informații corespunzătoare : te Rog atașat numărul dvs. de telefon atunci când aveți de plată, astfel încât să putem posta pachetul de siguranță și fără probleme. Întotdeauna asigurați-vă că furnizați suficiente informații pentru a ne ajuta face o lin livrare.
Declarație :
Pachetul va fi marcat ca un cadou personal cu o valoare mai mică pentru a vă ajuta să economisi taxe vamale. Dar dacă sunteți încă perceput taxe vamale cu factura scăzută,trebuie să plătească taxa de unul singur. Prețul nu include orice taxe vamale. Apreciez fel de înțelegere.
Politica de returnare
1. Coletul de retur trebuie să fie în ambalajul original, totul trebuie să fie în stare nouă. Lipsește o parte sau ceva în starea inițială, acesta nu va beneficia de nici o rambursare. Va vom oferi informatii relevante pentru Ali Express și Alipay, cum ar fi expeditorii' confirmare și fotografii de produse. Înlocuirea și restituirile nu vor fi procesate până la întoarcerea articol primit.
2. În perioada de garanție, toate schimburile sau de rambursare din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport). Am mereu grijă de tine clientul nostru evaluate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul . Satisfacția dumneavoastră este întotdeauna la noastre de top considerare.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Bijuterii Instrumente Și Echipamente
Material:
Acril
Bijuterii Instrumente Și Echipamente De Tip:
Bancuri de lucru
Caracteristicile Produsului:
Placare Cu Mașina
Articol Diametru:
3cm
Numărul De Model:
HH-P02
Înălțime Element:
13cm
Articol Greutate:
3kg
Lățime Produs:
16cm
Element De Lungime:
17cm

Produse din categorie