0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-17 %
DIYSECUR Impermeabile Senzor Radar Auto Inversa LED de Noapte Viziune din Spate Vedere aparat de Fotografiat Auto cu Unghi Larg pentru Asistență de Parcare Kit

DIYSECUR Impermeabile Senzor Radar Auto Inversa LED de Noapte Viziune din Spate Vedere aparat de Fotografiat Auto cu Unghi Larg pentru Asistență de Parcare Kit

RON 79.00
RON 95.04
En el almacén

Din mărfuri


Ambalare Senzor cu LED-uri Impermeabil Viziune de Noapte din Spate Vedere aparat de Fotografiat de mers înapoi
Aceasta Culoare CMOS Masina din Spate vedere aparat de Fotografiat este un nou și nu a folosit niciodată de înaltă calitate LED-uri de culoare de Noapte aparat de fotografiat. Cu de Înaltă definiție largă de unghiuri de vizualizare și de bun rezistent la apa funcțiilor, perfect pentru a rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor.
Construi în 2 senzori de parcare, poate afișa atât imagini cât și distanța de Înaltă definiție și 120 de grade unghiuri de vizualizare Cu bine funcția de rezistent la apa. Aplicabile varietate de Vehicule : masina, camion, RV, mini-van, etc Rezolve problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor. Suport IR Noapte de culoare CMOS imagine Cu eleganta si design modern, acest aparat foto este foarte popular atunci Când mașina înapoi, Imaginea va arăta linia de conducere Reverse Fabricat de înaltă calitate și material durabil, usor, design modest și de dimensiuni mici nu atrag atenția. Va vom trimite NTSC / PAL în funcție de țara dumneavoastră, dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să lăsați un mesaj.
Sunetul de alarmă ar deveni mult mai rapidă atunci când distanța devine mai scurtă și mai scurte, modul de alarmă și modul pericol.
Aceasta este imaginea camerei, există atât imagini cât și la distanță, acest monitor nu este inclus.
Cu acest produs, puteți să vă parcați mașina cu ușurință, rapid și în condiții de siguranță.Acesta va fi mult mai sigur pentru incepatori sau chiar șoferii profesioniști.Ca nu stii niciodata cand un accident va avea loc.Poți doar să se pregătească pentru cel mai rău.
Caietul de sarcini :
Tipul de imagine
De înaltă Performanță de Culoare CMOS
Rezoluție orizontală
Linii 420 TV
Utilizabil iluminare
0.05 Lux
Gratuit unghi de vizualizare
120 (diagonală)
Rezistent la apa
IP67
Rezistent la șocuri
10 G
Ieșire Video
1.0 Vp-p75
Alimentare
DC10 V - 15 V
Sistem Video
NTSC / PAL
Schema De Conexiuni :
Lista de ambalare :

Este mai mare decât informațiile

Fir sau Wireless:
Sârmă
Shell Material:
Plastic
Linia Directoare:
Da
Nume De Brand:
DIYSECUR
Material Lentile:
Plastic
Tipul De Alarmă:
Vehicul De Rezervă Camere
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS
Nume Culoare:
Negru

Produse din categorie