0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-15 %
Y-Kelin Adezivă Pentru Proteze Perna (30 ° +Mai Mic De 30)

Y-Kelin Adezivă Pentru Proteze Perna (30 ° +Mai Mic De 30)

RON 41.00
RON 47.96
En el almacén

Din mărfuri


Transport
Pentru cantitate mai jos de 5 $va expediate de către economică logistic linii; mai sus de 5 $va expediate de către standard logistic linii.
Restituire / Rambursare
Potrivit Aliexpress Reglementări, vom oferi elementele ce vrei la schimb sau returna valoarea monetară a elementelor la prețul la care le-ai cumpărat după ce am primit articole te-ai întors.
Feedback-ul
Acesta va fi recunoscători dacă ați putea face o revizuire bun și rating de cinci stele la noi. E important pentru magazinul nostru. Dacă sunteți nemulțumit de produsele, te rog, spune-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Nume produs : Y-Kelin Adezivă pentru Proteze Perna 60 de tampoane (30 ° +mai mic De 30) Brand : Y-kelin Dimensiune : ° 30 de bucăți*1 cutie +mai mic de 30 de bucăți*1 cutie de Locul de Origine : Anhui, CHINA Portul de expediere : Beijing, CHINA termen de Valabilitate : 3 ani Caracteristici : * Îmbunătățește proteza se potrivesc. * Fixare puternică. * Nu se prelinge sau mizerie. * Non-zinc formula. * Naturale, extract de alge marine ingredient. Ingrediente : fibre de Viscoză, Alginat. Potrivit grupului : Pentru partea superioară pacienți cu proteză dentară, proteză parțială purtatori. Cum să utilizați : se Aplică : 1. Loc uscat Y-kelin Adeziv Perna pe curat, uscat proteza. Tăiați orice suprapunere cu foarfeca. 2. Loc împodobite perna pe proteza. Lighlty spray cu apă și atingeți ușor pernă în loc cu vârful degetului. 3. Pune proteza in gura si musca jos uniform timp de 5 secunde. Eliminarea : 1. Swish gura cu apă. 2. Scoateți încet dentară prin mișcări de rotație. 3. A îndepărta reziduurile de adeziv de proteze și gura cu apă caldă și o perie moale.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Y-Kelin
Tip:
Adezivi Pentru Dantură

Produse din categorie