0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-27 %
7.4 V 2000mAh trei linii de telefonie mobilă DVD portabil baterie cu litiu EVD video 9v-12v1.5A 2A baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

7.4 V 2000mAh trei linii de telefonie mobilă DVD portabil baterie cu litiu EVD video 9v-12v1.5A 2A baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 76.00
RON 104.00
En el almacén

Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Portabile, mobile TV, DVD/EVD/EDVD speciale baterie de mare capacitate dublă de bază de litiu polimer baterie 2 3.7 V core series
Tensiune acumulator : 7.4 V (trei fire) capacitate de 2000m Ah
Notă : fiecare din acest tip de baterie se face pe un client pentru o zi. Nu inventarului bunurilor, înainte de livrare sunt detectate, cum ar fi clienții în procesul lor de instalare funcționarea necorespunzătoare duce la baterie deteriorarea, pierderea de propriul lor angajament, vă rugăm să știu.
(atenție la dimensiunea compartimentului bateriei, cumpara mare pus nu merge), acumulator lungime de 9,9 cm latime 4.8 cm grosime de 0,68 cm dimensiune Baterie de eroare, specifice fel a fost cvasi. Nu se accepta comentariile aleatoare, sau direct neagră a refuzat să-și vândă. Te rog nu trage
Potrivit pentru toate mărci și nume de brand de 7 inch 9 inch, 10 inch, 12 inch mașină etc.
Inainte de a cumpara puteți consulta, de asemenea, servicii pentru clienți pentru a spune ce vrei modelul client service la recomandăm să vă recomande Cele mai potrivite pentru tine
Draga Verificați pozitive și negative linii înainte de montarea bateriei. Fir roșu și negru linie Este aranjamentul pe plug la fel ca bateria originală! Dacă nu aveți nevoie pentru a corecta linia înainte de utilizare! Cablu locație unele masini pot avea diferite pozitiv și polul negativ line! Aceasta poate lua greșit pozitive și negative circuit arde mașina într-o secundă! Amintiți-vă!!!
Memento
DVD portabil/EVD baterie, aplicabile la toate tipurile de brand, nume de brand de masina, dar trebuie să înlocuiți bateria și au o anumită capacitate de a identifica : Oh : primul volum al bateriei, bateria este instalat pe mașina dumneavoastră. Caietul de sarcini pentru acest tip de baterie este 99*48*0.68 mm lungime și generos vânzătorul este de drept inch măsurători, o mica eroare, te rog iartă-mă!
Al doilea : de a confirma comanda de baterie, care este, ordinea de ieșire a bateriei duce plug linie, acest lucru este foarte important, bateria linie nu este conectat la aparatul de testare, se va arde decodare bord încărcare circuit de protecție într-o secundă. Conectați firul de la baterie are un efect pozitiv și în sens negativ, există un decalaj de suprafață pentru față, cealaltă de partea opusă, apoi uita-te la linia de culoare secvență poate fi.
În mod normal
Linia roșie reprezintă polul pozitiv al bateriei B+
Fir alb (sau galben) reprezintă mijlocul electrodului de baterie BM
Firul negru reprezintă negativă a bateriei B-
În al treilea rând, baterie borna de ieșire nu trebuie să scurt-circuit! Pentru a atinge (o linie) împreună. Deoarece este o baterie de mare capacitate, de înaltă bateriei curent electrod scurt-circuit va avea efect neașteptat Oh, emițătoare de lumină gros de fum, iar mirosul de ars de sârmă. Baterie grele explozie.. Deși un pic exagerat, dar încă mai atent pentru a face bine.
De mai sus este numai pentru referință, nu absolută Oh, cred că puteți rezolva inteligent, arde placa nu este responsabil pentru negustor oh!
Despre bateria trebuie să consultați serviciul clienți :
Parte a mașinii nu mai booteaza sau nu de încărcare poate percepe numai pentru zeci de procente, unele dintre acest tip de aparat este problema bateriei, unele placa de baza a circuitului de alimentare, circuitul de alimentare pentru placa de baza baterie cât de multe probleme există nici un folos, cum ar fi revenirea livrare cheltuiala!!
Plată 1. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil , atunci putem aranja transportul pentru tine asap. 2. Costul de transport nu include taxe de import , și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie