0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-28 %
În 1200mAh 524037 3.7 V baterie polimer 504038 MP3 difuzor fără fir punct mașină de citit baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

În 1200mAh 524037 3.7 V baterie polimer 504038 MP3 difuzor fără fir punct mașină de citit baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 35.00
RON 48.40
En el almacén

Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Păstra în depozit
Baterie mediu de stocare ar trebui să fie curate, uscate, ventilate cameră, ar trebui să evite contactul cu substanțe corozive, ar trebui să fie departe de foc și de surse de căldură. În condiții normale, nu mai mult de 3 luni de depozitare temperatura ambiantă permite o gama de la -20 la 40 GRADE C, nu mai mult de 6 luni de intervalul de temperatură de depozitare pentru admisibilă temperatură ambiantă cuprinsă în intervalul de la -20 la 35 GRADE C, produse speciale, produse cu specificațiile stabilite în intervalul admisibil va prevala. Cel mai bun mediu de stocare temperatura recomandată de companie este de 20~25 de ani.
` În condiții normale, bateria mediu de stocare umiditate relativă admisibilă gama de 65 + + 20%. Compania a recomandat cel mai bun mediu de stocare umiditate relativă de 50~70%.
Evitați depozitarea la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată, care poate duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și o capacitate redusă.
Timp de stocare va duce probabil la baterie și acumulator de capacitate de reducere și au nevoie de 1-3 O încărcare / descărcare Maximă capacitate poate fi atinsă după descărcarea de gestiune a ciclului. Bateria este plasat după trei luni de la necesitatea de a reîncărca sau ciclu de încărcare și descărcare o dată. Dacă perioada de depozitare mai mare de 6 luni, taxa de descărcare de gestiune de activare ar trebui să fie efectuate pentru a reduce pierderea de performanță.
Avertizare :
Este strict interzis să lăsați bateria în apă de mare sau apă. Atunci când nu a ținut, ar trebui să fie păstrate într-un mediu uscat și răcoros.
Nu aruncați bateriile în foc sau de încălzire, sau încercați să-l demontați, bateriile pot arde sau de a produce substanțe nocive.
Nu, bateria lângă o sursă de căldură, ca de foc sau de încălzire utilizat și pleca.
Nu inversați polaritatea bateriei.
Non inversă de încărcare, bateria ar trebui să fie corect conectat în funcție de polaritate, nu poate fi inversat.
` este strict interzisă în condiții de temperatură ridicată (soarele fierbinte sau cald masina) utilizați sau lăsați bateria, poate provoca baterie, supraîncălzire, incendiu sau eșec, durată de viață scurtă.
Nu au acces direct la bateria de evacuare.
Metal este interzis să se conecteze direct la baterie pozitive și negative stâlp scurt-circuit.
Interzice baterie si metal, cum ar fi agrafe, coliere și alte mijloace de transport sau de depozitare.
Nu, grevă sau arunca, călca bateria.
Deschide, modifica, direct de sudare de baterii și pierce baterii cu cuie sau Pentru alte instrumente ascuțite.
Este strict interzisă în statică puternică și câmp magnetic puternic în cazul în care utilizarea, în caz contrar, ușor de a deteriora bateria dispozitivul de protecție de siguranță, aduce nesigur probleme ascunse.
Nu direct de lipire bateria.
Non - deschideți carcasa și scoateți acumulatorul sacou.
Baterii nu pot fi utilizate în condiții extreme, cum ar fi temperatura limită, deep cycle, extreme de încărcare și de descărcare de gestiune.
Aruncate baterii utilizați izolație de hârtie pentru a ține electrozi pentru prevenirea incendiilor si exploziilor.
Nu lăsați bateriile vechi sau de a folosi jumătate din baterie amestecat cu noua baterie, altfel nu va fi excesiv de descărcare de gestiune.
Vă rugăm să depozitați acumulatorul într-un loc răcoros și uscat. Dacă bateria este stocat sau transportat, bateria trebuie să fie pus pe primul.
Cum ar fi scurgerile, electrolit în ochi, vă rugăm să nu freca, clătiți ochii cu apă, a trimis imediat la spital, în caz contrar aceasta va afecta ochii.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie