0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-27 %
Taiwan A10t dual core P85 V972 V971 quad core 4593105 6000mAh trei linii baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

Taiwan A10t dual core P85 V972 V971 quad core 4593105 6000mAh trei linii baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 108.00
RON 148.00
En el almacén

Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Default express pentru STO.
Ia înainte de a citi : vă Rugăm să rețineți că este ceea ce trebuie să fie instalat pe masina
Noi, originale, importate baterie, pentru a asigura capacitatea de performanță.
Baterie singur bloc dimensiune : grosime 4.5 MM lățime 93 MM lung 105 MM
Capacitate : 6000 Ma
Voltaj Standard : 3.7 V
Taiwan P85 single core / dual core aplicabile bateriile sunt direct pat cantitate 1, emis de baterie este un singur bloc de 6000 Ma cu trei fire de baterie, cu placă de protecție,
Taiwan P85 HD aplicabile bateriile sunt direct împușcat numărul 1 poate fi eliberat de baterie este un singur bloc de 6000 Ma cu trei fire, cu o protecție de bord
Pentru Onda V972 V971 quad core, baterie, Nevoie pentru a trage două baterii , V972 V971 quad core este de două baterii în paralel bine, bateria este de 2 bucăți de 12000 d, 2 sârmă fără plug, nevoie de sudură, cu placă de protecție.
Draga mea de A lua un mesaj sau contactați serviciul clienți descriere care aparatul este folosit, nici un mesaj nu va fi facturat de 6000 MAH.
Original Pentru Onda N80 IPS VI30 Deluxe Edition, Pentru Onda VI40, punaier momo8 cinci element MX, Pentru acer P88, cub u21gt "N70" dual motor N80 versiune quad core Lua următoarele link-ul , poate fi folosit direct, cu placă de protecție item.taobao.com/item.htm? Spm=686.1000925.0.0.o HAg45&id=36594642509
Original nou Pentru LG baterie, Taiwan P85 de calculator pentru a trage o bucată, bateria este actualizat folosind cea mai recentă versiune de protecție, P85, indiferent de dual core single core pot percepe, baterii Originale sunt încă clienți, vă rugăm să nu aruncați. Există foarte puțini clienți propria mașină electrică sistem P85 calculator în sine pentru a descărca plugin-uri nu se potrivesc, nu sunt compatibile cu alte măsuri de protecție bord, doar accepta original bord de protecție a bateriei. Dacă acumulatorul acest trecut poate fi folosit, dar nu pentru a încărca pentru, atâta timp cât protecția originală bord (care este, bandă galbenă în interiorul panoului), în mod normal, puteți utiliza, de asemenea, pot încerca să se spele masina, (dacă din cauza unor astfel de probleme, de exemplu, nu va fi schimbat, sau nu în original, bateria nu se poate schimba, și necesitatea de a aplica pentru retur, taxele de transport.)
Pentru Onda V972 V971 4 core nevoie pentru a trage 2, vă mulțumesc pentru încredere, să avem vânzări în primul rând.
Una, MP3 viață a bateriei de litiu
Ca baterie litiu telefon mobil, MP3 built-in baterie cu litiu de viață este adânc de încărcare a pus aproximativ 300-500 de ori (GB), care este de aproximativ unul sau doi ani după ce a jucat timp va fi scurtat în mod evident, unele chiar complet în imposibilitatea de a porni, trebuie să înlocuiți bateria nouă. Și aproape toate brand-name mașină fără serviciu clienți serviciu, în scopul de a reduce costurile, instalat în care este folosit pentru a B bateria produse (fabrica de produse defecte, defecte, calitate), de uz general, de trei luni după performanța bateriei poate scădea, speranța de viață mai scurtă.
Doi, MP3 baterie cu litiu timp de redare
Capacitatea mașinii și timpul de joc și consumul de energie a bateriei este legat la dimensiunea ecran mai mare, puterea generală a bateriei este, de asemenea, mai mare. Baterie cu litiu de 1.2 inch de mai jos MP3 capacitate de 150300m Ah, în general, după o încărcare completă de timp de joc în 8 ore sau cam asa ceva, baterie de litiu de 1.5-1.8 inch ecran MP3 capacitatea este, în general, 3001000m Ah, 2.5 inch ecran MP4 capacitatea bateriei la aproximativ 1800m Ah. Pentru că nici un nume de brand mașină de serviciu clienți serviciu, în scopul de a reduce costurile, în instalată atunci când există o B baterie (fabrica de produse defecte, defecte, clasa), capacitatea generală a bunurilor este de aproximativ 20% mai mic decât a, timpul de joc va fi mai scurtă.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie