0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-27 %
9.7 inch, 3.7 V în loc de 40140150 Newman Q9 bateriei tabletei Newman S97 baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

9.7 inch, 3.7 V în loc de 40140150 Newman Q9 bateriei tabletei Newman S97 baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 231.00
RON 316.00
En el almacén

Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Tip produs : 40125140 (Nou Un produs de baterii în paralel, de consistență internă)
Capacitate nominală : 9000 MAH
Dimensiune produs : grosime 4 MM (+ 0,2 MM) latime 125 MM (+ 0,5 MM) * timp 140 MM (+ 0,5 MM)
Tensiune nominală : Three7 V
Tensiune de încărcare : Four2 V
Temperatură de încărcare : 0 ~ C ~ 45 grade C
De descărcare de gestiune de temperatură : -20 grade C ~ +60 grade C
Temperatura de depozitare : -20 grade C ~ +35 de grade C
Curent de încărcare : taxa standard : 0,5 C, încărcare rapidă : 1.0 C
Standard metoda de încărcare : 0,5 C CC (curent constant) taxa de la 4,25 V, atunci CV-ul (tensiune constantă 4.2 V) taxa până curent de încărcare este mai mică decât 0,05 C
Curent de încărcare maxim : 1 C
Curentul maxim de descărcare : 1 C
Protecția IC parametri : clasa de protectie tensiune 4.20 V + 0.05 V, peste protecție de descărcare de gestiune de tensiune Two7 V + 0,1 V, maxim admisibilă de curent de 3 A.
Baterie fața locului cu două plumb. Necesitatea de a înlocui trei linii, terminal cap (necesitatea de a oferi terminale dimensiunea capului, imagine), au nevoie de o taxă de procesare, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de fotografiere.
3.7 V 7.2 V, 12 V, litiu polimer baterie, poate fi personalizat în serie. În paralel, caietul de sarcini diferite, nu a reușit să înregistreze, să se intereseze
Caracteristici principale :
1. Diferite dimensiuni : modele și capacitatea de a alege de la, puternic aplicabilitate
2. Asigurarea calității : folosind Un produs de baterii, de mare capacitate, rezistență scăzută
3. Performanță stabilă : ciclul de viață lungă : continuă încărcarea și descărcarea de 500 de ori, bateria de capacitate nu mai mică decât capacitatea nominală de 80%.
4. Fără efect de memorie : de încărcare și descărcare pot fi utilizate în orice moment
Cinci Ridicat de siguranță : circuit de built-in de protecție bord, cu scurt-circuit, peste taxa, peste de descărcare de gestiune, de impact, vibrații, acupunctura, temperatură înaltă, cum ar fi statul nu foc, nici o explozie și alte caracteristici.
Aspecte care necesită o atenție deosebită :
De funcționare a acumulatorului observație : de a interzice utilizarea produselor Pentru sharp touch folie de materiale de ambalare, îndoire marginea de sus, Ban Ban deschis sau deteriorat de pliere, polul de îndoire, Ban Ban fragile picătură de impact îndoire a bateriei, în orice moment sau de a inversa polaritatea împotriva scurt-circuitului de baterii.
Garanție descriere :
1 După ce copilul fotografiat, vă rugăm să rețineți că formalitățile de check dimensiunea bateriei nu este în concordanță cu dimensiunea de care aveți nevoie, cum ar fi mărimea greșită a fi revenit la schimb, cumpărătorul trebuie să plătească taxele poștale de returnare.
2 Baterii și încărcător, standardul oferă o jumătate de an de garanție, baterie demontare, normal atenuare capacitate în garanție.
3 Toate produse de BRICOLAJ nu oferă nici o garanție.
4 perioada de Garanție din momentul în care mărfurile servit cumparatori (care este, de la data de primire).
5 Și costurile de întreținere : probleme de calitate a produselor prin magazinul nostru este responsabil pentru taxele poștale de returnare în termen de 7 zile; 7 zile și luni și jumătate de timbre poștale (timbre cumpărători în timpul retur cumpărători să ia de livrare a vânzătorului de către vânzător, iar cheltuielile legate de mai mult de o lună încă în perioada de garanție să se întoarcă poștale de către cumpărător ursul, magazin de urs de întreținere.
1 pentru a marca și ambalajul, te rog cumpărători în fotografiat bunuri, în primul rând confirma brand ai nevoie de mărfuri, ambalaje, picioarele și sufixe.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie