0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-27 %
Maro Aino NOVO9 FireWire quad core tablet înlocuire baterie 3.7 V placa 48130145P baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

Maro Aino NOVO9 FireWire quad core tablet înlocuire baterie 3.7 V placa 48130145P baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 169.00
RON 232.00
En el almacén

Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Baterie de cumpărare trebuie să știți : Această specificație este doar pentru baterie, nu bateria originală, vă Rugăm să mergeți la serviciul clienti cu bateria originală pentru a cumpăra oh!
Model produs : 40125140
Capacitate nominală : 9000 MAH
Dimensiune produs : grosime 4 MM (+ + + +. 0,2 M M Latime 125 MM (. 0.5 M ) * 140 MM (. 0,5 MM)
Tensiune nominală : 3.7 V
Tensiune de încărcare : 4.2 V
Temperatură de încărcare : 0 ~ C ~ 45 grade C
De descărcare de gestiune de temperatură : -20 ~ C ~ +60 grade C
Temperatura de depozitare : -20 ~ C ~ +35 grade C
Curent de încărcare : taxa standard : 0,5 C, încărcare rapidă : 1.0 C
Standard metoda de încărcare : CC 0.5 C (Liu Heng) taxa de la 4,25 V din Nou, CV (presiune constantă 4.2 V) taxa până curent de încărcare este mai mică decât 0,05 C
Curent de încărcare maxim : 1 C
Curentul maxim de descărcare : 1 C
proteja IC parametru : Peste taxă de protecție de tensiune 4.20 V + 0.05 V , peste protecție de descărcare de gestiune de tensiune 2.7 V + 0,1 V, Maxim admisibilă de curent de 3 A .
Recomanda utilizarea de original (speciale), încărcător de baterie, timp de încărcare nu trebuie să depășească 12 ore, utilizarea inferior încărcător sau timpul de încărcare este prea lung, sunt ușor de a face bateria bu For LGe prejudiciu sau deteriorare a aparatului.
Atunci când bateria este alimentat și reîncărcat, nu se percepe o cantitate mică de energie electrică pentru a reîncărca pentru a nu scurta durata de viață a bateriei și capacitatea.
Dacă mașina nu este o lungă perioadă de timp, vă rog, cel puțin o lună la mașină o singură încărcare, în scopul de a evita performanța bateriei!
Cunoștințe de bateriile litiu-polimer :
Folosind acest tip de baterie de cele mai multe calculator comprimat! Astfel de baterii folosind îmbunătățită strat de folie de aluminiu de ambalare în vid, bună performanță de etanșare, poate adecvate îndoire, deformare nu poate fi deteriorat! Standard tensiunea bateriei este de 3.7 V, atâta timp cât dimensiunea mașinii poate fi instalat dacă aparatul se poate folosi! Nu puteți găsi bateria. Bateria poate alege dimensiunea similare bateria la fel de mult ca următoarea mașină poate fi instalat pe utilizarea normală! 1 pentru a marca și ambalajul, te rog cumpărători în fotografiat bunuri, în primul rând confirma brand ai nevoie de mărfuri, ambalaje, picioarele și sufixe. 2 stoca imagini numai pentru referință, dacă cerințele speciale de prieteni vă rugăm să cumpere înainte de contactul cu servicii pentru clienți, astfel încât să putem oferi exacte bunuri și servicii mai bune. 3 în orice magazin de componente electronice pentru a cumpăra fără Staniu. Nu se taie piciorul de cazuri au dreptul la 15 zile de la data livrării în perioada de garanție, inclusiv servicii de returnare; dacă produsul pe tablă sau se taie picioarele, ca urmare a omului de distrugere cauzate de client erorile de operare sau din alte motive (daune grave la pachet, două vânzări) nu a returnat în cadrul domeniului de aplicare. 4 magazinul nostru în principal angajate în dispozitive electronice pentru mulți ani pentru a oferi clienților cu întreaga unic de servicii de sprijin pentru tine de a economisi timp și energie. Timp de livrare : 1 până la 4 p. m. ordinele de plată, soiuri mai puțin de 5 tipuri, în general, pot fi expediate în aceeași zi, 2 ordinul de plată după ora 4 p. m., livrare în termen de doua zile. Te rog, sărută-le să știi. 1 dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să fotografiat produse în același timp, trebuie să fie în "cumpărător" act de factură unități (vă rugăm să furnizați factură completă) 2 dacă nici un mesaj de note, magazin default deschis doar chitanțe, prepaid de transport de marfă vor fi reflectate în chitanțe sau facturi.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie