0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-28 %
302530032530 3.7 V litiu polimer baterie MP3 baterie MP4 GPS bateria jucării mici Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

302530032530 3.7 V litiu polimer baterie MP3 baterie MP4 GPS bateria jucării mici Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 34.00
RON 47.20
En el almacén

Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Capacitate nominală : 18 0 MAH
Dimensiune produs : 3 grosime MM (. 0.2 M Lățime) 25 MM (. 0.5 M ) * 30 MM (. 0,5 M M )
Tensiune nominală : Three7 V
Tensiune de încărcare : 4.2 V
Temperatură de încărcare : 0 ~ C ~ 45 grade C
De descărcare de gestiune de temperatură : -20 ~ C ~ +60 grade C
Temperatura de depozitare : -20 ~ C ~ +35 grade C
Curent de încărcare : taxa Standard : 0,5 C încărcare Rapidă : One0 C
Standard metoda de încărcare : CC 0.5 C (Liu Heng) taxa de la 4,25 V din Nou, CV (presiune constantă 4.2 V ) taxa până curent de încărcare este mai mică sau egală cu 0.05 C
Curent de încărcare maxim : 1 C
Curentul maxim de descărcare : 1 C
proteja IC parametru : Peste taxă de protecție de tensiune 4.20 V + 0.05 V ,peste protecție de descărcare de gestiune de tensiune Two7 V + 0,1 V, Maxim admisibilă de curent de 2 a
Grosime : Max 3mm
Lățime : Max 25mm
Lungime : Max 30mm
răspunsul utilizare :
Putere mobil,masina de navigație, MP3, MP4, MP5 , card de boxe, mouse wireless, telefon mobil mei Display PSP Construit în baterie Pentru apple periferice putere, tablet PC, DVD mobil baterie Notebook wireless, echipamente de monitorizare , instrumente Medicale și echipamente , Diverse instrumente și de metri, Lămpi cu LED-uri, semne de circulație, portabile, aparate de uz casnic mici, diverse DIY Instrumente și Aparate , detector de Metale, și alte tipuri de digital baterii.
Caracteristici principale :
1. Diferite dimensiuni : Model și a capacității disponibile pentru selecție , Puternic aplicabilitate
2. QA : Utilizați Un Produs de bază , de Mare capacitate , rezistență Scăzută
3. Performanță stabilă : ciclul de viață Lungă : Continuă încărcarea și descărcarea 500 în al Doilea rând, capacitatea bateriei nu este mai mică decât capacitatea nominală de 80%.
4. Fără efect de memorie : de încărcare și descărcare pot fi utilizate în orice moment
Cinci Ridicat de securitate : Construit în circuit de protecție de bord , Cu scurt-circuit, peste taxa, peste de descărcare de gestiune, de impact, vibrații, acupunctura, temperatură înaltă, cum ar fi statul nu foc, nici o explozie și alte caracteristici.
Aspecte care necesită o atenție deosebită :
De funcționare a acumulatorului observație : de a interzice utilizarea produselor Pentru sharp touch folie de materiale de ambalare, îndoire marginea de sus, Ban Ban deschis sau deteriorat de pliere, polul de îndoire, Ban Ban fragile cad La atac de Îndoire a bateriei, în orice moment pentru a interzice scurt-circuit sau inversa polaritatea bateriei.
Alte aspecte : pentru a preveni bateria în scurt-circuit, scoateți bateria, bateria este strict interzisă în foc, nici o baterie nu va fi cufundat în lichid (cum ar fi apa, bauturi, sucuri de fructe, cafea), nu pentru a interzice utilizarea de baterii, înlocuiți auto acumulator deteriorat.
Garanție descriere :
1 După ce copilul fotografiat, vă rugăm să rețineți că formalitățile de check dimensiunea bateriei nu este în concordanță cu dimensiunea de care aveți nevoie, cum ar fi mărimea greșită a fi revenit la schimb, cumpărătorul trebuie să plătească taxele poștale de returnare.
2 , Bateria și încărcătorul oferă o jumătate de garanție standard, baterie demontare, normal atenuare capacitate în garanție.
3 , Toate DIY Produsul nu oferă nici o garanție.
4 , perioada de Garanție din momentul în care mărfurile servit cumparatori (care este, de la data de primire).
5 , costurile de Garanție : produsele în 7 Zile de la probleme de calitate prin magazinul nostru este responsabil pentru taxele poștale de returnare; 7 o Jumătate de lună în timpul poștale către cumpărător (poștale cumpărători taxele poștale de returnare sunt suportate de către vânzător vânzătorului de a livra bunuri, și mai mult de o lună încă în perioada de garanție și costurile aferente sunt suportate de către cumpărător poștale, atelierul de reparații urs.

Este mai mare decât informațiile

Reîncărcabilă:
Da
Pachet:
Da
Utilizarea:
MP3 / MP4 Player
Numărul De Model:
polimer baterie
Tip:
Baterie Standard
Nume De Brand:
yorwats
Caracteristică:
Baterie Reîncărcabilă
Tensiune:
3.7V
Starea:
100% nou
Cantitatea:
1buc
Locul de Origine:
China
Protecție:
pcb
Servicii:
Magazin de garanție

Produse din categorie