0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-10 %
200inch 16:9 HD Ecranul din Spate Material Utilizat Pentru Rapid de Pliere Cadru Ecrane de Proiectie de Bună Calitate, Fără Flightcase

200inch 16:9 HD Ecranul din Spate Material Utilizat Pentru Rapid de Pliere Cadru Ecrane de Proiectie de Bună Calitate, Fără Flightcase

RON 857.00
RON 952.00
En el almacén

Din mărfuri


Vă rugăm reamintesc : acest link este DOAR pentru SPATE, ecran de proiectie tesatura,
FĂRĂ RAMĂ ȘI FĂRĂ CAZ !!!

Aveți nevoie pentru a utiliza ecranul de material, împreună cu cadru și flightcase, să cumpere.
RAPID de PLIERE CADRU PROIECTOR ECRANE sunt utilizate în general în săli, etape, târguri și locuri în aer liber. Cadru pliere ecrane sunt cea mai bună soluție portabilă pentru locuri de mari, puternice și durabile, de multe ori vine cu un hard caz de călătorie pentru transport. Ușor de asamblat de rupă sau înșurubare împreună mai multe cadru de aluminiu piese de la un tensionate ecran de suprafață. De obicei mai scumpe soluție portabilă mult de un trepied sau de podea ecran creștere, datorită utilizării profesionale și durabilitate.
Simplu butoane permite o reglare ușoară a înălțimii de întreaga suprafață de ecran pentru aplicații mai mari, în cazul în care suplimentară înălțime este nevoie. Dacă a fi utilizat în aer liber, vă recomandăm adecvate suplimentare de siguranță și de ponderare pentru a fi adăugate la baza cadrului, cu utilizare numai în timpul ideal non-condițiile meteorologice de vant.
Caracteristici Dimensiune Ecran : 200" Diagonala Vizibilă a Ecranului Zona : 174.2" x 98"(W x H) Raport de Aspect : 16 : 9 Tip Ecran : Proiecție din SPATE Rapid și Ușor de asamblare, depozitare și transport pentru confortul suprem Ușor de blocare articulații, mecanism de eliberare rapidă, fixați pe tesatura 75mm/2.95" chenar Negru pe laturile de 24 de Luni de Garanție
Fotografiile de mai jos sunt doar pentru referință, în care elementul NU este inclusiv cadru
și nu, inclusiv de zbor caz.
Mai jos sunt probe vom instala pentru clienti.
Vă recomandăm cumpărătorilor folosi ESCROW menționate mai sus ca metodă de plată, Escrow este sigur de servicii de plată care este în mod automat disponibile pe toate tranzacțiile. Acest lucru va asigura plata este eliberat de către vânzător numai după ce confirmați satisfăcătoare primirea comenzii. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare : adresa, numele, numărul de telefon, etc. 1. Toate elementele vor fi livrate în timpul de prelucrare după ordinul de plată este confirmată prin Ali Express.
2.Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, așa că vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.
3. Dacă există orice taxe de import, impozite si taxe din țara dumneavoastră nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului, astfel încât vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. pentru a confirma ceea ce aceste costuri suplimentare vor fi.
4. Pentru transportul maritim internațional, uneori, ar fi amânată din cauza vremii,vămuire, și alți factori. Vă rugăm să așteptați cu răbdare și contactați reprezentanța locală oficiul postal pentru a verifica pentru tine, ne va ajuta, de asemenea, pentru a urmări expedierea și prelungi timpul de livrare pentru tine, în acest caz, ordinul de plată va fi întotdeauna sub protecția. 12 luni Garanția Limitată a Producătorului pentru produsele defecte (Excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primirea ). Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru afaceri pe termen lung. Vă rugăm să lăsați feedback-ul POZITIV cu 5 stele rata de serviciu, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau serviciul nostru, înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru, vă rugăm să ne contactați în primul rând, astfel încât să putem rezolva problema împreună. Multumesc pentru suport complet în avans.
Condițiile de garanție
Achiziționarea note
Stimate client, vă rugăm să citiți mai jos conținutul înainte de cumpărare, se referă, dacă puteți obține perfecta după-vânzare de servicii și problema poate fi rezolvată fără probleme sau nu, după ce ați făcut comanda, suntem de acord că ați citit și accept mai jos conținutul, toate după-serviciu de vânzări depinde de aceste conținuturi. Vă mulțumim pentru atenție la magazinul nostru, dacă are vreo problemă, vă rugăm să contactați cu serviciul nostru de oameni, în orice moment, sper că veți avea o experiență bună!
Promisiunea noastra
Toate produsele din magazinul nostru sunt noi, nu de mâna a doua și renovare a produselor. Pentru că de livrare internațională, există unele probleme nu se poate evita, vom încerca cele mai bune noastre de a vă ajuta, vă rugăm să înțelegeți! Noi oferim returnarea bunurilor în 12 luni de garanție, vă rugăm să fiți siguri atunci când sunt de cumpărare.

Este mai mare decât informațiile

Format:
16
Dimensiune:
200 inch
Nume De Brand:
NEEDARY
Numărul De Model:
FD-169-200F
Tip Ecran:
ecran de proiectie
Portabil:
Da
Câștig:
1.1
Dimensiunea Ecranului:
200 inch /5080mm (Diagonală)
Vedere Dimensiunea:
4425x2490mm / 174.2x98inch
Negru limita:
75 mm / 2.95 inch
Garanție:
24 luni
utilizare pentru:
Rapid Ecran De Pliere Cadru
Material:
HD Spate

Produse din categorie