0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
2 BUC 30W mini Moving Head + flightcase +1m Dmx cableLED fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 30W DJ Lumina la fața Locului

2 BUC 30W mini Moving Head + flightcase +1m Dmx cableLED fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 30W DJ Lumina la fața Locului

RON 1008.00
En el almacén

Din mărfuri

2 BUC 30 W + flightcase CONDUS la fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 30 W DJ Lumina la fața Locului
Caietul de sarcini
1. Tensiune de alimentare : AC100-240 V 50 Hz/60 Hz.
2. Consum De Energie : 60 De Wați.
3. Certificat : CE & ROHS.
Parametrii Tehnici
LED-uri sursei : CST-30 W RGB LED sursă.
Funcția : DMX, Sunet activat, Auto, Strobe, Master/slave.
DMX : DMX-512 8/11 canale.
Pan/Tilt : 540/270 grad.
Roata Gobo : 7 gobos + alb/deschis.
Dimmer : 0-100% variabilă electronice, variatoare.
Shutter : 0-10 Hz.
Greutate netă : 3,5 kg.
Brut greutate : 4kg.
Element dimensiune : 26x18x18xm.
Dimensiune pachet : 37x35x38cm.
Accesorii : (Fiecare lampa)
1buc 1.2 m (4.6 ft.) cablu de alimentare, 12 AWG, SJT, cu IEC Power Con.
1buc 1.2 m Cablu DMX.
2 buc jumătate-clemă și 2 perechi de șuruburi.
Transport :
1. AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME. Toate comenzile vor fi expediate de la Guangzhou, în China. Transport prin DHL : 2-4 Zile, UPS-uri : 5-7 Zile, UPSE : 4-6 Zile, FEDEX : 5-7 zile și TNT, EMS, CHINA LAUTZ ȘI HONGKONG POST.
2. Dacă ați achiziționa mai multe elemente, puteți salva de marfă pentru fiecare elemente suplimentare. Daca iti cumperi 12buc sau mai mult și au nevoie doar de numai 1 manual de utilizare, salvați 11 manual de utilizare, puteți salva US$1 pentru Economisirea de Energie.
3. Avem multă experiență pentru a face o valoare mai mica pe factura pentru a însoți mărfurile și pentru a reduce taxele vamale pentru a fi plătit pe site-Import. Valoare mai mica pe factura va privesc ca pe un CADOU, dacă nu aveți nevoie de "cadou", nu ezita să-mi spui. Dacă aveți dificultăți în a face declarația dumneavoastră, sau aveți nevoie pentru a scana o valoare mai mică pagină, vă rugăm să spuneți-ne, o facem pentru tine!
4. Am expediat de la Aliexpress adresa lui NUMAI, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
5. Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la fabrica noastră la ușa ta, dacă vă lăsati un REZIDENT ADRESA CU O adresă de CONTACT NUMĂR de TELEFON, dar nu e cândva pachet poate că nu a reușit de dispecerizare, vom nota să contactați local sistemul poștal sau Vamal pentru a primi coletul.
6. Timp De Transport Maritim
- Comenzi sâmbătă-joi - ia cea de-a DOUA ZI de TRANSPORT maritim!
- Ordinele Vineri - Nava Privind Duminică. -Dacă vrei să ramburseze sau doriți să cumpărați alte produse pentru a înlocui elementele de care ai platit deja, vă rugăm să ne spuneți cât mai repede.
- Noi vă va spune numărul de urmărire în a doua zi de transport maritim.
7. Dacă marfa este de a trimite în Brazilia, vă rugăm să ne dea numarul CPF, multumesc mult in avans.
8. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.
-Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
9. Vă rugăm să rețineți că pentru 110 V/220 V/240 V produs atunci când plasarea unei comenzi. Toate produsele noastre sunt AC110-240 V. Dacă aveți nevoie de alte specială de volți, vă rugăm să ne contactați la/înainte de plasarea comenzilor.
10. Vă rugăm să păstrați factura de transport maritim, în cazul în care produsele sunt deteriorate, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore. Toate bunurile atunci când de transport maritim de la fabrica sunt în condiții bune, vă rog să faceți apel la operator de transport local și cere o despăgubire în termen de 3 zile după primirea bunurilor de la transportator.
11. De asigurare. Pentru a mari valoarea bunurilor, vă rugăm să cumpere de asigurare pentru transport, dacă vrei. TRANSPORT GRATUIT nu include taxa de asigurare. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de asigurare. Se întoarce :
1. Toate declarațiile trebuie să fie datată în termen de 14 zile de la primirea de la data confirmată de livrare de către Transportator.
Daca produsele sunt deteriorate, vă rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primire.
2. Restituirile sunt disponibile în termen de 30 de zile de la data inițială de primire a obiectelor.Ieșire costurile de transport care am plătit deja și de transport de marfă de expediere vor fi deduse din suma totală.
3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite înapoi.
4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a pune un litigiu sau doriți o rambursare parțială/compensare. Garanție :
1. Toate produsele vor avea o garanție de 2 ani. Lampa nu este inclus. Toate celelalte piese de schimb va fi gratuit în timpul perioadei de garanție, dar de transport de marfă vor fi plătite de către cumpărători. După garanție, vă oferim piese de schimb la costurile de preț și plătești transportul.
2. Tot defect ca urmare a instalării necorespunzătoare sau utilizarea necorespunzătoare NU vor fi acoperite de garanție. Orice daune fizice va anula garanția.
Comunicare :
1. Dacă aveți orice întrebări, nelămuriri sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, chat online pe Trade Manager este foarte apreciat.
2. Suntem în a contacta pe weekend.

Este mai mare decât informațiile

Plug Type:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand:
HYULIGHTS
Stil:
Lumina de Scena DMX
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
putere:
60W
Numărul De Model:
YT-10
Tensiune:
90-240V
Sursa De Lumina:
LED 30W 8 culori
Canale:
8/11 Canale pot fi selectate
Funcția:
DMX512, Sunet activ, Master/slave, de sine stătătoare, Strobe, Auto run
Tensiune:
AC100-240/50-60HZ
Pan:
540 grad 8/16bit adjustabley
Tilt:
270 grad 8/16bit reglabil
DIMMER:
0-100% reglaj liniar
Gobos:
7 gobos+deschis, gobo spin roata efect și efect de curcubeu
Stroboscop:
0-10 ori/secunde reglabil

Produse din categorie