0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-5 %
Lampa de Sare de himalaya Sare de Cristal Natural Light Glow Sculptate manual Luminile de Noapte lumina de Perete pentru Iluminat, Decoratiuni/Aer Purifyin

Lampa de Sare de himalaya Sare de Cristal Natural Light Glow Sculptate manual Luminile de Noapte lumina de Perete pentru Iluminat, Decoratiuni/Aer Purifyin

RON 61.00
RON 63.96
En el almacén

Din mărfuri

Caietul de sarcini :
Material : Naturali de cristal de sare Himalaya
Tensiune de alimentare : 110 V
Putere : 7 W
Inaltime : Aproximativ 9,8 cm/3.86 în
Diametru : Aproximativ 5,0 cm/1.97 în
Notă :
1. Lampa de sare nu se dizolvă în condiții normale, dacă nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp sau în medii umede care atribut fenomen normal și nu va afecta durata de viață. Te rog doar să-l ștergeți cu o cârpă uscată și se aprinde timp de câteva ore pentru a se evapora apa.
2. Vă rugăm să ștergeți praful de pe suprafața cu o cârpă uscată pentru a matain o claritate bună.Dacă praful nu poate fi șters, vă rugăm să înlocuiți o cârpă umedă pentru a curăța. Nu scufundați niciodată în apă.
3. Vă rugăm să asigurați-vă că comutatorul este oprit înainte de utilizare.
4. Vă rugăm să sigilați-l cu o pungă de plastic pentru a preveni dizolvarea dacă nu va fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.
5. Fiecare lampă poate fi ușor diferite de la imaginea de produs în culoare sau dimensiune, datorită formațiuni naturale.
Pachet :
1 * Bec
1 * Cristal De Sare Himalaya

Este mai mare decât informațiile

culoare:
SUA, UE, MAREA BRITANIE, AU
Nume De Brand:
moquerry
Material:
Cristal
Stil:
Asia De Sud-Est
Tema:
Budismul

Produse din categorie