0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-10 %
10BUC inox Bara Spate Protector Pragului de Uzură Placa Pragului de Ușă se potrivesc pentru perioada 2013-2015 Kia carens piese Auto

10BUC inox Bara Spate Protector Pragului de Uzură Placa Pragului de Ușă se potrivesc pentru perioada 2013-2015 Kia carens piese Auto

RON 540.00
RON 600.00
En el almacén

Din mărfuri


Vindem produse de brand-name sunt China,
Să vă simțiți confortabil de a cumpara Acest produs poate fi vopsit : negru, roșu și albastru, nevoie pentru a picta prieteni vă rugăm să rețineți, în scopul de vă place culoarea! Cumpara vă rugăm să rețineți modele și ani, în ordine, astfel încât să puteți trimite mai precis și rapid! Transport :
Putem livra bunuri pentru restul lumii. În funcție de nevoile dumneavoastră,Vom folosi "China Post Air Mail" ,"China Post Air Parcel","e Packet" sau "EMS express" pentru cumpărător, pentru livrarea de bunuri.Dacă produsul mai mult de lungime sau greutate de oficiul Poștal regulament, vom folosi "China Post Air Parcel" sau "EMS express" .
"China Post Air Mail" sau "China Post Air Parcel" : timpul de sosire a pachetului de livrare țară este diferit, astfel încât nu este același lucru. Pachetul va fi în 20 de zile - 80 de zile pentru a ajunge la adresa ta. Uneori, din cauza numărului excesiv de post-procesare pachet, sau control vamal, pachet, colet, ocazional, va fi amânată. Pentru că oficiul poștal sau vamal, provocând întârzieri parcelă parcelă.
"EMS express" : de obicei 7 zile - 9 zile va sosi adresa ta. Uneori, din cauza post office se ocupă de pachete cantitatea crește, sau vamale coletul, pachetul este uneori întârziată, incluziuni poate fi în 9 zile după sosirea adresa ta.
"e Packet" : de obicei, 10 zile - 15 zile va sosi adresa ta. Uneori, din cauza post office se ocupă de pachete cantitatea crește, sau vamale coletul, pachetul este uneori întârziată, incluziuni poate fi în 15 zile după sosirea adresa ta.
Toți cumpărătorii au fost de acord ca un colet ora de sosire, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpere!
Plata :
Vom accepta doar plata prin intermediul Aliexpress
Politica De Retur :
Ne va fi responsabil pentru orice produse vandute.În cazul în care primiți un defect sau element greșit,vom fi bucuroși să vă dau un înlocuitor.Cumpărătorul trebuie să trimită înapoi elementul original(taxele poștale vor fi plătite de către cumpărător, cu excepția element greșit).
Elementele trebuie să fie returnate în 7 zile de la primire.
Feedback-ul și de Soluționare :
Vom lăsa feedback-ul de la primirea de la cutomer.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul NEGATIV.
Va garantam pentru a vă rezolva problemele într-un mod veți fi mulțumit !
Ne sunt dedicate pentru server clientul nostru tot timpul lor de satisfacție de 100% .
Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți orice probleme cu achiziția ta.
Ne vom ocupa și de a rezolva problema imediat

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Huse Auto
Caracteristici Speciale:
Decorative de protecție
Tip De Material:
Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand:
LB
Element De Lungime:
5cm
An:
2013-2015 Kia carens
Articol Greutate:
4kg
Lățime Produs:
5cm
Înălțime Element:
5cm

Produse din categorie