0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
1020mm 1000W departe infraroșu electrotermice film,fibra de carbon lampa,IR element de încălzire,cu radiații în infraroșu căldură tub reflector reflector

1020mm 1000W departe infraroșu electrotermice film,fibra de carbon lampa,IR element de încălzire,cu radiații în infraroșu căldură tub reflector reflector

RON 520.00
En el almacén

Din mărfuri


Produsul este în creștere rapidă, mic histerezis termic, chiar și încălzire, transferul de căldură de la distanță, rapid de schimb de căldură, etc. Flux luminos în procesul de muncă este mult mai puțin decât electrice de căldură țeavă de metal elemente de încălzire, electrotermice eficiență de conversie de înaltă ca 98% de mai sus (care este de a spune, puteți utiliza 1000 w comun electric heat pipe, ca fibra de carbon tub de încălzire, atunci când doar 700 w).
În același timp, fibra de carbon tub de încălzire are o eficiență termică ridicată, peste 30% din energie decât obișnuit element de încălzire de metal, caracteristicile de viteza de încălzire. Durată lungă de viață, fibra de carbon cuarț tub de încălzire, de viață de 6000 de ore sau mai mult, în frecvente start, strânsă și continuă pe termen lung de lucru, element de încălzire nu oxidarea și descompunerea fenomenului, febră lumină uniformă de culoare, în interiorul și în afara de perete curat.
Produsul este utilizat pe scară largă în far-infraroșu încălzitoare, încălzire, cadă bătăuș, terapie fizică, frumusețea echipamente și alte tipuri de departe-infraroșu de încălzire și de îngrijire a sănătății teren. Acest produs este utilizat pe scară largă în produsele alimentare de uscare mașini, ceai de uscare, peruca uscare, uscare și uscat și tot felul de departe infraroșu de uscare, cuptor de uscare. Acest produs este, de asemenea, utilizate pe scară largă în vopsea, plastic pulverizare, echipamente de plastic, și diverse uscarea canalului. Acest produs poate fi folosit in sere de legume conservarea căldură plantare, pompa de uscare, de umiditate, etc. Acest produs este, de asemenea, utilizate pe scară largă în dezinfectarea cabinetului, val de lumină cuptor, prăjitor de pâine, pâine prăjită, produse alimentare cuptor, etc. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în toate tipurile de acid chimice domenii cum ar fi încălzire, reacție chimică ceainic.
tensiune de alimentare : 220 V
putere : 1000 W
diametrul tubului : 12 mm
lungimea tubului : T=1000mm
reflector lungime : L=1020 mm
notă : în cazul în care caietul de sarcini nu sunt nevoie de dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați.putem face în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Este mai mare decât informațiile

Utilizare:
Comerciale Fabricarea
is_customized:
Yes
Material:
Aluminiu-Aliaj de cupru
Tip:
Alte
Numărul De Model:
rf1020
Pachet:
4 buc reflector și 4 pc-uri de infraroșu tub

Produse din categorie