0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
DWZ 1000W ZVS de Joasă Tensiune de Inducție de Încălzire Încălzire DIY Bord Module cu Bobina Tesla

DWZ 1000W ZVS de Joasă Tensiune de Inducție de Încălzire Încălzire DIY Bord Module cu Bobina Tesla

RON 182.32
En el almacén

Din mărfuri


Caietul De Sarcini :
De Brand nou
Această secțiune de încălzire prin inducție, folosind curent continuu de joasă tensiune de alimentare 12-48 V
Curent maxim 20 A, putere maxima 1000 W
Testat 53 V de alimentare atunci când se lucrează în mod corespunzător
Din cauza sale de putere moderată, poate fi folosit pentru piese de mici dimensiuni DIY jucători de calire, recoacere și alte tratament termic
De asemenea, poate fi folosit cu un grafit creuzet de topire aur, argint, cupru, aluminiu și alte metale, încălzire uniformă rapid, foarte convenabil
Diametrul interior al bobinei : aprox. 40mm
Înălțimea bobinei : aprox. 50mm
24 V intrare fără sarcină curent de 3 A
48 V intrare cu nici un curent de sarcină de 6 A
Cea mai mare tensiunea, cu atât este mai mare de încălzire actual, când același lucru, efectul este mai bine
Dar, în același timp căldură este, de asemenea, de mare, astfel încât pentru a eradica situația reală pentru a selecta tensiunea de intrare, de uz general, de cuvintele 24 V sau 36 V alimentare este suficient
Se potriveste 12-36 V putere de alimentare (nu sunt incluse)
Bobina accepta 40mm creuzet
Pachetul inclus :
1 x ZVS de joasă tensiune de inducție de încălzire bord
1 x alamă bobina
Notă :
Kit-ul conține un set complet de conducere elemente de circuit și alamă
Cumpărătorii trebuie să aducă propria lor putere și răcire unitate.
Placa de circuit folosind față-verso bord din fibra de sticla, în principal, urme de cupru sunt utilizate pentru a extinde utilizarea la întreaga suprafață din spate a circuit rezonant comun, locul de muncă continuă, vă rugăm să adăugați un ventilator pentru a sufla în jos de mai sus, la rezonanță condensatori și alte componente rece.
Utilizarea de comutare de alimentare vă Rugăm să rețineți că, din cauza de mare putere sunt, în general, lent începe funcție, care tocmai s-a deschis aparatul, tensiunea de ieșire este în creștere încet, în timp ce acesta este pornit înainte de inducerea circuit de încălzire dacă tensiunea crește la 12 V, pentru că începe insuficientă tensiune nu își pot permite să vibrații, care rezultă în două conducție simultană mos tub ars componente
Deci, primul va începe de comutare tensiune de alimentare ajunge la 12 V de mai sus și apoi accesați inducție circuit de încălzire.
Volumul de obiectul încălzit în bateria de încălzire nu poate depăși 1/5 din volumul (dacă cilindru de încălzire, apoi bobina de încălzire cu diametrul mai mic decât diametrul 1/3), sau poate fi din cauza supraîncărcării sau arde sursa de alimentare a circuitului
Deși acest circuit poate tolera 20-30 A curent de intrare moment, dar să nu depășească 15 A când munca în condiții de siguranță, puteți adăuga cu ușurință un ampermetru între sursa de alimentare și încălzire driver de placa dar întotdeauna monitorizeze curent de suprasarcină
Acest circuit nu se poate face doar de încălzire cu inducție, tubul de cupru în transformator de înaltă frecvență, este un puternic invertor.
Pentru a crește radiatorul personalizate folosind un substrat gros cât de 8,5 mm! Capacitate de răcire este foarte puternic.
Folosind M4 piloni, febra mai mici, mai eficiente.
Plata
Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Ali Express sunt prelucrate prin Alipay.
Transport
Dacă compania de transport maritim nu nava iterms pentru țara dumneavoastră .
Contactati-ne prin e-mail sau Ali Trade Manager. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta ! Rambursare
Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.
Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.
Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.
Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
Satisfacție și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Încurajarea și sprijinul nostru continuu impuls.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
Încălzire Încălzire
Tip:
Instrument De Putere Părți
Nume De Brand:
DWZ
is_customized:
Yes
Utilizare:
DIY acasă
Cerere:
De joasă Tensiune de Inducție de Încălzire Încălzire DIY Bord Module cu Bobina Tesla

Produse din categorie