0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-6 %
Airbag airbag Simulator Emulator Bypass Garaj SRS Vina Găsirea de Diagnostic Nou

Airbag airbag Simulator Emulator Bypass Garaj SRS Vina Găsirea de Diagnostic Nou

RON 10.00
RON 10.64
En el almacén

Din mărfuri


Descriere : SRS vina găsirea de diagnostic. Simplu de utilizat, doar conectați la diagnost. Ultra-portabil, Usor si de dimensiuni mini. Instrument Ideal pentru greșelilor de diagnostic în cazul tău airbag, centura de siguranță și alte accesorii funcționa în continuare.
Caietul de sarcini : Material : carcasa de Plastic, Alama Pin Culoare : Negru Cantitate : 1buc Forma : Dreptunghi se Potrivesc pentru : Universal Auto Airbag Simulator (cel mai airbag SRS) Dimensiune : 39*19*10 MM Pentru a verifica : airbag volan Instrument birou vice-airbag Scaun airbag centura de siguranță airbag Genunchi airbag portiera Laterală perdea de aer
Pachetul Inclus : 1 x Masina Auto Airbag Simulator
Acceptam plata prin Ali Pay NUMAI. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW vă Rog să observați că e-verificați, în mod normal, general durează 5 zile lucrătoare. Dacă ați cumpărat mai multe elemente, vă rugăm să folosiți coșul de cumpărături și a verifica afară o dată pentru totdeauna în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, etc.) în SECȚIUNEA NOTE atunci când a verifica afară.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
ETA BICICLETA
Tip:
Alte

Produse din categorie