0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-15 %
MAYLAR 1000W Grid Tie Pin Sine Wave Inverter Cu Interne Limitator DC 22-60V AC 110V sau 220V MPPT Funcție Pentru sistem FOTOVOLTAIC

MAYLAR 1000W Grid Tie Pin Sine Wave Inverter Cu Interne Limitator DC 22-60V AC 110V sau 220V MPPT Funcție Pentru sistem FOTOVOLTAIC

RON 1014.00
RON 1193.00
En el almacén

Din mărfuri


1000 W Solare Grid Tie Inverter cu Limitator,
DC 22-60 V
AC 110 V/120 V/220 V/230 V/240 V(auto selectat)
Bulit-in limitator(inclus limitator senzor și clemă,2 metri cablu AC)
Notă : Pentru acest invertor,am 110v și 220v tensiune de ieșire, vă rugăm să ne spuneți ce este tensiunea de ieșire preferați atunci când plasați comanda,multumesc
Introducere
Nou dezvoltat grid tie inverter(a doua generație), cu diferite structuri de proiectare,permite o mai bună și o funcționare stabilă de calitate.Cu mult mai bine ieșire pur sinusoidală forma de undă și mai bine PF Valoare.
Invertorul este integrat cu interne de limitare și externe funcția de limitator de care poate preveni excesul de putere de la a merge la rețeaua publică.Selectați interne limitator de modul,invertorul va funcționa sub limitator de modul,puterea de ieșire a invertorului vor fi determinate de sarcina de putere.Selectați externe limitator de modul invertor nevoie de un extern limitator de modul de lucru cu ea. (Dacă sunteți pe cale de a utiliza mai multe unități de acest invertor,atunci externe limitator de a fi folosit. Pentru mai multe detalii despre funcția de limitator,pls contactati-furnizor)
Tachnical De Date
Date De Intrare
Gama De Tensiune De Intrare
22-60vdc
Max DC tensiune de intrare
60 V
Putere de vârf de urmărire tensiune
25-60 V
Date De Ieșire
Max putere de ieșire
1000 W
Tensiune Nominală
110vac/220vac
Tensiune Nominală Interval
95-140v/185-265v
Gama De Frecvențe
50 hz sau 60 hz auto
Factor De Putere
>0.95
Formă de Undă de ieșire
Pur sinusoidală
Caracteristic Date
MPPT Eficiența
99%
Peste protecție de curent
da
Peste temperatura de protecție
da
Protecție la inversarea polarității
da
Anti-insula de protecție
da
Care pot fi stivuite da
Interval de temperatură de funcționare
-20 'C - +50 'C
Invertor de temperatura din interior
-20 'C - +85 'C
Curent THD
Tensiune THD
Standard
UL1741,IEEE1547,VDE4105
De răcire
Fanii
Vârf Inverter Pentru Eficiență
>92%
Producția De Detaliu 1. Intrare DC-pentru panou solar conexiune
2. Extern-conectare port extern pentru limitator
3. Interneconectați portul de Interne limitator
4. AC de ieșire-utilizați cablul se conecteze la grila de start
Instalarea de GTIL Interne Cu Limitator 1. Această instalare nu este nevoie de o suplimentare limitator de modul de Instalare este mult mai ușor.Clemă de curent senzor de cablu cu fir cald pentru a măsura curentul,interne limitator va detecta automat sarcina de putere și de control de ieșire a invertorului de putere,excesul de putere va fi bine controlate.
2. Extern dispozitiv de protecție, inclusiv dc și ac SPD(dispozitiv de protecție la Supratensiune),dc și ac întrerupător,etc este recomandat să instalate în sistem. Cum de a folosi puterea funcția de limitator de : Clemă Senzor
Conectează/cleme pentru unul cu fir cald după Întrerupătorul Principal. Transformă câmpul magnetic creat de fluxul de curent în sârma în mic de tensiune și curent, care este proporțională cu curentul care trece prin fir.
Limitatorul de Setare de pe ecranul LCD al invertor : De GTIL include trei modul de lucru : 1. Lucru la fel de normal GTI fără limitarea puterii. 2.Lucra sub Interna limitator modul 3.Lucra sub Externe limitator de modul, Pls face setarea pe ecranul LCD și salvați-l,detalii de setare a funcționării,pls citeste GTI manual.
Atenție : Pentru extern limitator de modul.Trebuie să apăsați lung butonul SET, atunci când inițială putere pe GTIL sistem, după toate conexiunile sunt realizate.Din cauza grila de defectare sau funcționare necorespunzătoare,GTIL sistemul va putea să repornire automată după grila recupera.
SCHEMA DE CONEXIUNI EXTERNE CU LIMITATOR DE
Dacă distanța de metru și invertor este prea lung, veți avea nevoie de externe limitator
(notă : externe limitator nu este inculded în acest articol)
Optinal funcție
WIFI port, web/APLICAȚIE de telefon mobil pe linia de monitorizare
notă : întregul element în ambalaje care nu includ wifi monitorizare, Dacă doriți wifi monitorizare, trebuie să plătească un cost suplimentar, vă rugăm să ne contactați, atunci când plasați comanda.
Producția Show
POST-VÂNZARE
1.Soluție One-stop
Cu o gamă completă de pe grila de invertor/off-grid inverter/ Vertilcal Turbine Eoliene și panouri solare, noi oferim o soluție completă pentru rezidențiale, comerciale și pe scară largă a plantelor.
2.Top sistem logistic
Maywah(DECEN) colaborează cu importante companii de logistică, care pot asigura on/off - grid solare, invertoare ajunge la tine în condiții de siguranță și rapid.
3.Orientata spre client service
Maywah(DECEN) Vertilcal Turbine Eoliene și solare serviciile sunt bazate pe feedback-ul clienților și cererile. Dacă invertorul nu este de lucru bine, software-ul de monitorizare vor să ne dea feedback-ul în mod automat și profesionale echipa tehnică poate ajuta să aflați motivul de vina. Vom înlocui dispozitivul dacă este invertor problema. În plus, vom oferi, de asemenea, de formare periodică, pentru partenerii noștri și acces gratuit la solar software-ul de design face inteligent stație de putere mult mai simplu.
.

Este mai mare decât informațiile

Putere De Ieșire:
1 - 200KW
Greutate:
5.5kg
Dimensiune:
322*196*88mm
Tip De Ieșire:
Single
Frecvența De Ieșire:
50hz 60hz auto
Nume De Brand:
MAYLAR
Tip:
DC/AC Invertoare
is_customized:
Yes
Curent De Ieșire:
10A
Numărul De Model:
SOARE-1000GTIL2-LCD
Tensiune De Intrare:
22-60V
Tensiunea De Ieșire:
95-140v/185-265v
Garanție:
2 ani
care pot fi stivuite:
Da

Produse din categorie