0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
SUNYIK Lava Rock Piatră,Liber Șirag de mărgele pentru a Face Bijuterii 8mm/10mm 14

SUNYIK Lava Rock Piatră,Liber Șirag de mărgele pentru a Face Bijuterii 8mm/10mm 14

RON 15.96
En el almacén

Din mărfuri

Ați putea dori, de Tip : Lava Rock Piatră,Liber Șirag de mărgele pentru a Face Bijuterii 8mm/10mm 14" Detalii Dimensiuni(Aprox) : Lungime Totala : 14";Șirag de mărgele : 8mm/10mm, Cantitatea : 1 Fir Greutate(Aprox) : 20-30 De Grame/Suvita Stare : Nou
ATENȚIE
Vă rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc! Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie. Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare. Veți primi un unul similar ca în imagine.
Contactati-Ne
Bine ați venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări. E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână. Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Este mai mare decât informațiile

Articol Diametru:
8mm, 10mm
Tip De Element:
Margele
Fine sau de Moda:
Moda
Articol Greutate:
20-30 Gram/Strand
Numărul De Model:
G
Material:
Piatra
Nume De Brand:
SUNYIK
Element De Forma:
Forma Rotunda
Detalii Dimensiuni(Aprox):
Lungime totala
Cantitatea:
1 fir de
Greutate(Aprox):
20-30 Grame/Suvita
Starea:
Noi

Produse din categorie