0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Bismut Cristale, Bismut Metalic / Bismut lingou 200g de Înaltă Puritate De 99,99%, Transport Gratuit!

Bismut Cristale, Bismut Metalic / Bismut lingou 200g de Înaltă Puritate De 99,99%, Transport Gratuit!

RON 168.00
En el almacén

Din mărfuri


200g de Vânzare Fierbinte New Sosire 100 de grame de Înaltă Puritate De 99,99%Bismut Bi Metal
Bismut este un alb, cristalin, fragil metal, cu o tentă roz, este cel mai diamagnetic dintre toate metalele, și conductivitatea termică este mai mică decât orice metal, cu excepția mercurului. Aceasta are o rezistență electrică mare, și cel mai mare efect Hall din orice metal (care este, cea mai mare creștere a rezistenței electrice atunci când este plasat într-un câmp magnetic). Bismut este stabil la oxigen și apă, dar se dizolvă în azotic concentrat de aer. Toate săruri de bismut formează compuși insolubili atunci când sunt puse în apă.
Aplicație :
Bismut metalic este utilizat în fabricarea de aliaje cu punct de topire scăzut și aliaje fuzibile, precum și toxicitate redusă împușcat și pescuit platine. Anumiți compuși de bismut sunt, de asemenea, fabricate și utilizate ca produse farmaceutice. Industria face uz de compuși de bismut în calitate de catalizatori în procesul de fabricație acrilonitril, materie primă pentru fibre sintetice și cauciuc.
Fizice și chimice index : Punct de Topire (°K) : 544.5 Punctul de Fierbere (°K) : 1883 Aspect : Greu, fragil, oțel-metal gri, cu o tentă roz Raza Atomică (pm) : 170 Volumul Atomic (cc/mol) : 21.3 Raza Covalenta (pm) : 146 Numar Atomic : 83 Greutate Atomica : 208.98037 Element de Clasificare : Alt Metal Descoperit De : Cunoscut din antichitate. Descoperirea Data : n/a (Necunoscut) Nume de Origine : germana : bisemutum, (alb de masă), scris Acum wismut. Densitate (g/cc) : 9.8
Pachetul include :
200g Bismut metalic
Vă rugăm să vizitați magazinul meu!
Am combina de transport maritim dacă achiziționați mai multe elemente.
Sunteți în căutarea pentru sume mai mari sau mai multe elemente? Întreabă-mă!

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie