0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-15 %
Pentru Apple Airpods Caz de Silicon rezistent la Șoc Anti-Zero de Protecție Caz Acoperire Pentru Apple Aer păstăi de Căști fără Fir

Pentru Apple Airpods Caz de Silicon rezistent la Șoc Anti-Zero de Protecție Caz Acoperire Pentru Apple Aer păstăi de Căști fără Fir

RON 14.00
RON 16.44
En el almacén

Din mărfuri

Pentru Apple Airpods Caz de Silicon rezistent la Șoc Anti-Zero de Protecție Caz Acoperire Pentru Apple Aer păstăi de Căști fără Fir
Descriere Produs :
Cumpărătorul Lectură
1.Despre Plată
Noi sprijinim următoarele metode de plată :
2.Despre Transport
A. Transportul Si Predarea
Vom lua canale diferite în funcție de caracteristicile mărfurilor de transport . Se poate ajunge la mai mult de 200 de țări și regiuni. Vă promit că toate comenzile vor fi emise în termen de patru zile. Pentru că de canale diferite, pentru a urmări informații de afișare de timp va fi diferită, colete poștale, de obicei 1-4 zile au arătat că curierat international de obicei 1-2 zile, dacă vă confruntați cu congestie, timp de urmărire afișajul de informații va fi extins.
A. Despre Vamale Și Tarifare
Colet poștal, în general, nu produce tarifelor, dar diferite țări, reglementările vamale, vămuirea timp va fi diferit, vă rugăm să în timp util de informații de urmărire, contactați oficiul poștal local, dacă este necesar.
Curierat International produce, de obicei, tarife, vă rugăm să înțelegeți obiceiurile locale standarde fiscale, astfel încât să se evite probleme vamale cauza ca produsul să se întoarcă sau să distrugă, dacă este necesar, va rugam sa consultati local vamale clearance-ul companiei sau de a transporta informații locale de vămuire. În cele din urmă, vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.
3.Restituire & Politica
Pentru că este un transport internațional, costul și timpul de cost este relativ mare, așa că am acordă o mare importanță pentru calitatea produsului. vom verifica strict, dacă Doar în cazul în care a primit un produs deteriorat, vă Rugăm să ne contactați. În scopul de a interesele dumneavoastră,asigurați-vă că pentru a verifica pachetul inainte de a semna si trimite-ne poze. vom efectua un audit în conformitate cu circumstanțele specifice de produse pentru a vă ajuta să rezolve această problemă, veți avea posibilitatea de a se bucura de mai multe reduceri.
Dacă doriți pentru a face schimb sau de a returna produsul, Iar produsul nu are nici un prejudiciu, trebuie doar să plătească la livrare retur, va vom trimite un produs nou, după ce vom primi produsul.
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere.
4.Feedback-ul
Dacă te simți mulțumit, vă rugăm să ne dea un rating de 5 stele, va fi cea mai mare încurajare pentru noi și pentru tine de a crea un serviciu mai bun.Fiecare efort doar pentru a vă oferi o simt mai bine, însoțită de o sinceră.Vă mulțumesc foarte mult!

Este mai mare decât informațiile

Material:
Pentru Airpod
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
Da
design:
Simplu,Afaceri,Mat
Funcția:
Anti-knock,Murdăria rezistentă la
Dimensiune:
Airpods Case
Compatibil Marca:
Apple iphone
Tip:
Montate Caz
Nume De Brand:
Facever
Caracteristici:
Șoc Dovada
Model Compatibil:
Pentru Apple Airpods Căști Fără Fir
culoare:
Negru, Albastru, Rosu, Alb
Material:
Silicon Moale Caz
Funcția:
Dirt-rezistent, Anti-zgârieturi, rezistent la Șocuri
Tip:
airpods caz
Caracteristică:
Flexibil, Anti-knock, Simplu
Vânzare Cu Amănuntul:
pungă de plastic
En-gros:
10% Off Mai Mult De 10 Buc

Produse din categorie