0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-4 %
Lovely Dog New Sosire Top Vinde Imprimare 18*22cm/25*20*cm/25*29cm Cauciuc Mouse Pad Calculator Gaming Mouse Pad Gamer Covoare de Joc

Lovely Dog New Sosire Top Vinde Imprimare 18*22cm/25*20*cm/25*29cm Cauciuc Mouse Pad Calculator Gaming Mouse Pad Gamer Covoare de Joc

RON 8.00
RON 8.36
En el almacén

Din mărfuri


Dragi prieteni! Pentru noi, pentru a fi în măsură să coopereze mai placut, pentru a evita provocând dispute inutile, vă rugăm să asigurați-vă că citiți cu atenție mai jos! 1. Despre calitate : 2 MM grosime variază între 1,8 și 2,2 MM
2. pe eroare : cauciuc este scalabil, caietul de sarcini ca de oțel de precizie, cu grosimea de eroare va fi de aproximativ 0,2 MM. este recomandat pentru a măsura grosimea folosind banda standardele de măsurare.
Despre Miros : Compara mouse pad-ului poate fi spus că în piață acum gustul cel mai mic, în general, nu lângă mirosul de nas nu este la gust. Uneori, un pic ocupat, mouse pad doar în jos de la linia de producție, prelucrare și ambalare, timp în loc, doar un cauciuc deschide cutia, expuse la câteva zile va fi mai bine.
4. Pe de imprimare : în mod inevitabil, există individuale de imprimare ușor oblică, este un fenomen normal. Aceasta nu afectează utilizarea de. Vă rugăm să nu te superi. Vom folosi cea mai bună hârtie de imprimare și de cerneală de imprimare pentru a imprima.
Pe culoarea : clienți individuali răspuns după ce a primit bunurile nu sunt mulțumit cu culoarea mărfurilor prelate subțire sau un pic de întuneric, lumină, etc. Aici trebuie să amintim general, computer de redare (proiect) design de producție și efectivă de imprimare, cât de mult va avea un mic efect real diferența între, dar nu atât de cumpărător, vă rugăm să fiți siguri. În cazul în care culoarea cerințele cumpărătorilor vă rugăm să înțelegeți, în timp util și am comunica, pentru a evita cele de culoare nu este mulțumit cu motive de disputa, nu este responsabil pentru fabrica mea, draga mea cumpărător, vă rugăm să citiți cu atenție înainte de cumpărare.
6. mouse pad nevoie pentru a încărca fotografii personalizate pentru clienți, vă rugăm să comunice cu mine, voi fi în funcție de cererea dumneavoastră să vrei, după achiziționarea de rezultate satisfăcătoare. După confirmare, cum ar fi word, există mai multe cuvinte, tipografie, culegere și alte fenomene nu poate îndeplini responsabilitatea clientului.
7. Despre transport
În general, vom folosi desemnate, modul de transport, trebuie să acorde o atenție specială este că, dacă alegeți un transport gratuit (China Post obișnuit pachet), acest mod de transport poate doar de interogare a Chinei informații de urmărire, lăsați China nu poate interogare, interogare, vă Rugăm să nu vă faceți griji, atâta timp cât nu este China furnizarea de informații pentru a dovedi că pachetul a fost trimis, pentru că în acest fel este relativ lent, astfel încât vă rugăm să așteptați cu răbdare, în funcție de prețul sau cantitatea comandata, ne poate ajuta să alegeți un transport mai bun Mod, dacă veți găsi modul nostru de transport și alegerea dumneavoastră este diferit, vă rugăm să nu vă faceți griji, poate am fost folosind mai rapide de transport pentru a vă ajuta de transport, dacă aveți alte desemnat de transport, te rog spune-mi. (În cazul în care cumpărătorul este perioada de protecție se apropie de sfârșit, vă rugăm să contactați-mă pentru extinderea perioadei de protecție. Dacă extinde perioada de protecție, la sfârșitul perioadei de protecție, nu au fost încă Primi pachetul, voi vedea situația să se ocupe de întoarcere de rambursare)

Este mai mare decât informațiile

Stil:
încălzit
Pachet:
Da
Numărul De Model:
547
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
Mairuige
Material:
Cauciuc
culoare:
Ca imagine arată
Stil:
Anime
Caietul de sarcini:
180*220*2mm
En-gros:
Da
personalizat:
Suport
Dimensiune:
290*250*2mm
Dimensiunea:
250*200*2mm
Material:
Cauciuc
Ambalare:
Da
Perioada De Livrare:
Trei Zile

Produse din categorie