0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Wireless coaster sistem pager K-P20 mini buzzer pentru restaurant fast food/clinica

Wireless coaster sistem pager K-P20 mini buzzer pentru restaurant fast food/clinica

RON 508.00
En el almacén

Din mărfuri


Wireless coaster sistem pager K-P20 mini buzzer pentru restaurant fast food/clinica-Un set de : 10buc de Pager Receptor cu ecran K-P20 Descriere Produs 1. Cum funcționează sistemul 1) Oaspete venit la restaurant și să facă ordine. 2) chelnerul da fiecare oaspete un pager(K-P20) care se potrivește cu ID-ul de invitat. 3) atunci Când ordinul este gata, chelnerul de la tejghea va apăsa pe transmițător (K-T20) pentru a alerta pager care invitat a lua alimente. 4) Oaspete primi semnal wireless de pager viabrating sau LED intermitent sau DIDI cu numărul său, și du-te la partea din față să ia comanda.
Coaster pager sistem este utilizat în restaurant, hotel, clinica, sau în cazul în care orice client de așteptare pentru serviciul lor în coada de așteptare. Foarte convenabil! Foarte elegant! Nu linia de sus! Nu trebuie să se holbeze numărul de apel! 2 . Imagini și specificații
Aplicații
Restaurant, cafenea, fast food, magazin 4 S, KFC
Model Nr.
K-P20
Frecvența
433.92 mhz
Putere
AC100 V-240 V/ DC12 V/ 2 A
Captity
O bază de sprijin 20buc de pagere
Pagere
NR.001-999
Moduri de a vă reaminti
Flash, Vibrații, Sunet
Material
Plastic ABS
Pager Dimensiune
105*50*10mm
Culoare
Vin Rosu
Alte Caracteristici
1.Puterea va fi oprit după ce Apăsați O tastă de la spate de pager 3 secunde
2.1 pager poate salva 4 același număr într-un timp
3.Anunțuri detașabile hârtie și numărul lable
4.Indicator De Încărcare
Introducerea sistemului -Receptor Pager K-P20
Cum funcționează sistemul de Aplicare *Restaurant *cafenea *Food Court *de Golf și Cluburi de Țară *Clinica *Fast food court *Sănătate și cluburi de Fitness :
Profite de sistemul nostru 1) produs Revolutionar pentru a crește eficiența personalului, reduce costurile forței de muncă. 2) Simplu, dar elegant, valoare pentru bani. 3) Clientul nu trebuie să țipi sau să val mâinile de apel chelneri, îmbunătățirea client apreciere de serviciu. 4) Oferă o atmosferă confortabilă. Serviciile Noastre 1. Răspunde întrebării dvs. în 24 de ore de lucru. 2. Personalul cu experiență răspunde la toate întrebările dumneavoastră profesionale și fluent în limba engleză. 3. Design personalizat este disponibil. OEM este binevenită. 4. Soluție exclusivă și unică pot fi furnizate clienților noștri de nostru bine instruit și profesionist ingineri și personalul. 5. Discount Special de protecție și de zona de vânzare prevăzută la distribuitor. 6. Face cele mai bune produse si design de obiecte personalizate pentru clienții noștri.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Ycall
Numărul De Model:
K-P20
Numele produsului:
Wireless coaster sistem pager
Frecvența:
433.92 MHZ
Gama:
100-200 M în spațiu deschis
Pager Dimensiune:
105*50*10mm
culoare:
vin rosu
Baterie:
baterie reîncărcabilă pentru pagere
Cerere:
cafenea, restaurant, food court, etc
is_customized:
Yes

Produse din categorie