0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-7 %
3M*3M matase de gheață nunta fondul perdea cu swags Nunta Recuzită Satin Decora cutat Etapă de Nunta Decoratiuni Fundaluri

3M*3M matase de gheață nunta fondul perdea cu swags Nunta Recuzită Satin Decora cutat Etapă de Nunta Decoratiuni Fundaluri

RON 591.00
RON 636.00
En el almacén

Din mărfuri

CLIENTUL a FĂCUT : 1/putem oferi clienților cele mai bune servicii, pentru culoare ,mărime și formă.doar arată-mi poza si spune-ne culoarea ,dimensiunea.putem face pentru u . am promisiunea de 80%95% aceeași ca în poză 2/putem face, de asemenea, swag numai pentru u ,dacă vrei ,te rog conatc-ne pentru a obține prețul.
Nume : 2016 NOU Culoare Personalizate Nunta Fundal cu Aur de lux Swag pentru Decor Nunta transport gratuit rapid Material : matase de gheață Dimensiune : Stil de O dimensiune este de 3*5m, Stil B,C,D,E dimensiuni 3*3m(10ft*10ft) Culoare :
ca imagine, u se poate schimba cu orice culoare vrei u ,lasă-ne un mesaj pentru a ne spune numărul de culoare pentru ambele swag și fundal .dacă nici o notă specială ,ne va livra u poze culori . Aplicație : Nunta, Petreceri, aniversari, Absolviri, Special , eveniment,Banchet, Evenimente, Decoratiuni etc. Pachetul inclus Pe listă este pentru perdea numai, nici posturi ,lumini,coroană de flori,accesorii sau standuri Notă :
nunta fundaluri este un creator de lucruri , într-adevăr, efectul este depinde de modul de decorare și thelights . Deci, dacă te plângi că nu e exact cu imaginea , nu va fi un motiv de a returna bunurile . Vă mulțumim pentru înțelegere!
Vom face doar cortina doar nu include accesorii( nu posturi ,lumini,coroană,flori, standuri sau otheir accesorii )
unele detalii ale noastre fundal și material :
card de culoare : utilizate în mod obișnuit de culoare .
1 : alb pur, 2 : fildeș ,7 : roz ,10 : roz ,18 : galben ,23 : violet ,
24 : negru ,15 : rosu,30 : aur ,34 : albastru,35 de ani : vin rosu
(deoarece, de fotografiat și de a monitoriza ,poate o eroare ,vă rugăm să înțelegere )
putem face aproape orice forma vrei u ,aici este unele pictuers ,dacă u nevoie ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține prețul .
sau u poate să-mi dea propriile imagini .putem face clientul a făcut ! Urma alt stil show

Este mai mare decât informațiile

Model:
Nici unul
Ocazie:
Nunta Si Logodna
Numărul De Model:
FER
Material:
Pânză
szie:
3m*6m

Produse din categorie