0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-40 %
Steven N Meyers Fotografie Rame Din Lemn Panza Tablou Triptic Moderne Nordic Home Decor De Perete De Arta De Imprimare Imagine Poster Scroll

Steven N Meyers Fotografie Rame Din Lemn Panza Tablou Triptic Moderne Nordic Home Decor De Perete De Arta De Imprimare Imagine Poster Scroll

RON 36.00
RON 60.20
En el almacén

Din mărfuri


Informații Despre Produs :
Amprentele implicit în 200gsm fibre de Poliester, panza, care este mult mai bine decât pe hârtie. Noastre de imprimare panza este apa rezista, mai durabile, și are texturi fine care hârtia nu le poate oferi. Amprentele sunt gata pentru încadrare - dimensiuni întâlni dimensiune standard de cadru! Puteți pune cu ușurință panza de imprimare în orice rama foto doar ca hârtie de imprimare. Ambalaj : pentru Proba – Amprentele sunt laminate împreună cu protecție albă de hârtie și a pus împreună într-un tub rigid pentru a preveni orice daune. Comanda mare - Pachet Plat – Amprentele sunt sigilate în plastic bubble sac împreună, și greu de placi va fi pus pe partea de sus și de jos de amprente pentru a le proteja de orice daune. Timp de transport maritim : Pentru statele UNITE ale americii, este nevoie de aproximativ 2-5 săptămâni; Pentru limba franceză, marea BRITANIE, Germania, Irlanda, Austria, Rusia, Belgia, Islanda, Danemarca, Finlanda, Olanda, Luxemburg, Norvegia, Elveția, Suedia, Portugalia, Italia, Grecia, transport durează aproximativ 14-35 de zile; Pentru Australia, Noua Zeelandă, Japonia, este nevoie de aproximativ 14-35 de zile; Pentru alte țări, este nevoie de aproximativ 25-60 de zile.
Introducerea De Companie :
Suntem o companie care proiectează și produce propriile noastre produse, cum ar fi Panza de Artă Poster de Imprimare, Încadrată Panza Pictura, Scroll Artă, Magnetice Rame din Lemn, rame Foto, sticle de apa, etc.
Avem, de asemenea, propriul nostru brand "Ușoare de Artă", care este stabilit în 2014, și compania noastră își propune să ofere cele mai accesibile, creative și produse personalizate pentru clienții noștri.
În mai puțin de 2 ani, am publicat 3 produse noi și inovatoare, cu drept de brevet în piață, care a fost dovedit a fi foarte de succes.
Mai mult decât atât, am făcut peste 2000 de diferite modele originale din 2014, ceea ce înseamnă, practic, vom crea peste 3 modele originale în fiecare zi pentru a satisface mai mult și mai personalizate pe piața globală.
Suntem proiectantul original și fabricarea produselor noastre, ceea ce înseamnă că vom avea stil de design, gustul și calitatea produsului foarte în serios. Noi credem că asigură că va fi întotdeauna în măsură să ofere cele mai bune și cele mai flexibile și personalizate de produse și servicii pentru clienții noștri.

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune (Inch):
21x30cm Încadrată, 30x40cm-a Înscenat, 40x50cm Încadrată, 50x70cm Încadrată, 60x80cm Încadrată, 70x100cm Încadrată
Nume De Brand:
Ușoară Arta
Tip:
Panza Tiparituri
Subiecte:
Flori
Modul cadru:
scroll pictura
Material:
Panza
Stil:
Rezumat
Cadru:
Da
Mediu:
Cerneala Rezistenta La Apa
Baza De Sprijin:
Panza
Forma:
Trei-imagine Combinație
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
Numărul De Model:
Q0000757
original:
Da
Forma:
Dreptunghi Verticale

Produse din categorie