0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-39 %
O Plimbare Portabil supapă Pompă de bicicletă pentru biciclete 170PSI de Înaltă Presiune de Masă, Ciclism biciclete de aer de Munte Biciclete Pompa de bicicleta, accesorii

O Plimbare Portabil supapă Pompă de bicicletă pentru biciclete 170PSI de Înaltă Presiune de Masă, Ciclism biciclete de aer de Munte Biciclete Pompa de bicicleta, accesorii

RON 51.00
RON 83.56
En el almacén

Din mărfuri


Link Magazin :
Plimbare Portabil adaptorul supapei de Pompe de biciclete 170 PSI casă construită de Înaltă Presiune de Masă, Ciclism Alimentare cu Aer Pneumatic Mountain Bike Pompa
Garanție :
1. Reveni acceptat dacă e problemă de calitate sau gresit articol trimis, vom plăti orice preț. Dacă nu este o problemă de calitate, clientul este responsabil pentru toate costurile, inclusiv costul de transport maritim-am plătit. Vă rugăm să returnați în termen de 7 zile de la primirea.
Atenție : vă Rugăm să păstrați elementele din condițiile inițiale și să ia fotografii de partea defectă, contactați-ne înainte de a trimite-l înapoi.
Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme :
1. Dimensiunea sunt ilustrate cu masuratori specifice si sunt din China, vă rugăm să verificați înainte de plasarea comenzii, vă RUGĂM să ALEGEȚI DIMENSIUNEA în FUNCȚIE DE MĂSURĂTORI de DETALIU, NU DOAR DIMENSIUNEA, dimensiunea Noastră poate nu la fel ca standard.
Feedback-ul :
1. Satisfactia dumneavoastra este cel mai valoros lucru pe care îl urmăresc, dacă ceva neașteptat se întâmplă, suntem întotdeauna gata să vă servească și să o rezolve cu cele mai rezonabile soluții.
2. Sunteți de asemenea, binevenite pentru a ne contacta în orice moment, toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore, vom face noastre cele mai bune pentru a aduce o bucurie de cumpărături expericence cu noi.

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune:
64cm
Material:
Aliaj
Nume De Brand:
roata
Dimensiune:
64
Utilizarea:
pompa pentru bicicleta
Caracteristici:
Moda
Caracteristic:
Ușor de transportat
plimbare:
pompă de bicicletă

Produse din categorie