0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-15 %
HAPPYBATE Original Goale Lampa Proiector Lampa 5J.J1V05.001 pentru MP525P / MP575 / MP576 UHP190/160

HAPPYBATE Original Goale Lampa Proiector Lampa 5J.J1V05.001 pentru MP525P / MP575 / MP576 UHP190/160

RON 167.00
RON 196.00
En el almacén

Din mărfuri


Toate proiector lămpi au luat stricte controale de calitate pentru fascicul de performanță,conexiuni,tensiuni, și run-time,deci, puteți avea încredere să funcționeze impecabil în proiecție. În plus,ne va oferi un 180 de zile de garanție de după serviciu, Dacă aveți orice tehnice,deteriorat, sau alte probleme, vă rugăm să contactați cu noi, ACUM,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.
Tip : Original Goale Lampa (OB)
Număr parte : 5 J.J1 V05.001
Compatibil cu : MP525 P / MP575 / MP576 UHP190/160
Putere : UHP190/160 W 50 MM*50 MM
Medie de Viata (ore) : 2000 Ore.Ușor de instalat.
Calitatea poate fi garantat și prețul este competitiv.
Garanție de calitate : 180 de zile de la livrare.
Locul de Origine : Shenzhen, China (Continentală) .
A. MOQ : 1bucată-piese
B. timp de Livrare : în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce a primit plata
C. Transport : Prin DHL,UPS,Fed Ex.EMS.China Post.Epacket etc.
D. Pachetului : Fiecare proiector lampa furnizate într-o special ambalate în cutie cu un număr de serie unic.
A. Lampă Originală cu Locuințe (OWH);
B. Originale Goale Lampa (OB);
C. Compatibil cu Lampa de Locuințe (CWH);
D. Compatibil Goale Lampa (CB).
Spuma moale cu dublu carton
A. Ne lăsați feedback-ul pozitiv de îndată ce vă acordați - vă mulțumim pentru ținut de contract. Dorim să vă mulțumim în avans pentru a ne ajuta realiza un 5 star rating de feedback, dacă pentru orice motiv nu doriți să ne dea nimic mai puțin decât perfect de evaluare, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem vorbi cu tine.
B. vă Rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice litigiu cu privire la plata. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat și vă rugăm să ne dea posibilitatea de a le rezolva. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema!
A. Elementele vor fi trimise în termen de 24 de ore după ce plata a fost procesată. Comenzile vor fi expediate prin poșta cu scrisoare cu numărul de urmărire
B . Pentru NOI cumpărători - de cele mai multe ori vei primi comanda in termen de 7-10 zile lucrătoare după ce transferul pachetului cu China Post sau Linie Specială.
C . Pentru Non-US cumpărători - de cele Mai multe ori vei primi comanda in termen de 7-15 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de Hong Kong Post. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, caracterul, obiceiurile, sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia, sau unele țări Europene poate dura până la 15 zile lucrătoare sau mai mult pentru livrare.
D. bunurile sunt livrate prin curierat local de servicii de Vămuire actele și procedurile sunt gestionate de către curier. Acestea ar putea avea nevoie pentru a contacta, în anumite cazuri, pentru a confirma detaliile de expediere. În cazurile de documente suplimentare necesare pentru vămuire, va vom ajuta cât mai mult posibil.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
5J.J1V05.001
Nume De Brand:
FERICIT BATE

Produse din categorie