0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-35 %
Emulsie Sticla Creative Cereale Continental Grădină Dozator De Săpun Se Spală De Mână De Distribuire Sticlă Goală Hotel Club

Emulsie Sticla Creative Cereale Continental Grădină Dozator De Săpun Se Spală De Mână De Distribuire Sticlă Goală Hotel Club

RON 52.00
RON 80.00
En el almacén

Din mărfuri


400 ML
Plata
1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 5 zile de la plasarea comenzii.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor în vamă, dar nu vă faceți griji, întotdeauna ne-am declara o valoare scăzută și mark fel de cadou sau de probă, pentru a evita probleme fiscale.
Transport și predarea
China Post epacket
EMS este nostru preferat de servicii de transport maritim, de asemenea, oferim alte servicii de transport maritim prin intermediul TNT,DHL,Fedex și UPS,etc.
Restituire/Schimb
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a schimba elementul sau de a reveni pentru a obține rambursarea. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim, dacă nu din vina noastră.
2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile după ce a livrat, dacă doresc să schimb defecte sau
incorect elementele livrate.
Feedback-ul
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Afaceri
Dacă sunteți client vechi poate obține o reducere atunci când vrei să cumperi ceva nou, vă rugăm să contactați-mă dacă sunteți. De asemenea, salutăm afaceri en-gros, pentru mai multe produse pot vizualiza noastre pânze multumesc.

Este mai mare decât informațiile

Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Material:
Rășină
Tip:
Două piese
Numărul De Model:
2568
Cantitatea:
1
Capacitate:
400ml

Produse din categorie