0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-14 %
fibra de carbon portbagajul din spate boor spoiler aripa Pentru BMW F10 528I 535I 550I 2011UP UN stil

fibra de carbon portbagajul din spate boor spoiler aripa Pentru BMW F10 528I 535I 550I 2011UP UN stil

RON 777.00
RON 903.24
En el almacén

Din mărfuri


9021 să ne Contactați pentru orice întrebări ,inclusiv prețul
Notă :
Dacă nu alegeți "Nave Din : China", Nu va fi perceput TAXA.
1. Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele feedback-ul pozitiv și împărtășiți-ne o poza daca te satisface produsele noastre și de serviciile noastre. 2.Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto . avem stricte QC înainte de fiecare expediere .Suntem un producător care produce peste mii model de piese auto . avem stricte QC înainte de fiecare expediere . 3.Dar dacă veți găsi orice problemă și daune pentru partea , vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul . (Vă sugerăm să vă face instalarea în tine atelier local. acest profesional competențe și conștiinciozitatea este necesar.)
INSTRUCȚIUNI
Fibra de Carbon este un extrem de puternic și lumină armat cu fibre de polimer care conține fibre de carbon. La polymeris de cele mai multe ori epoxidice,Cel mai puternic și cel mai scump dintre acești aditivi, nanotuburi de carbon, sunt cuprinse în unele în primul rând polimer bâte de baseball, piese auto și chiar cluburi de golf în cazul în care punct de vedere economic.
La "fibra de carbon" material este doar o bucată de pânză. Nu se poate face în orice formă, fără un fel de sprijin. Vom folosi fibra de sticla suport pentru a construi scheletul.
Descriere
1.Chiar fibra de carbon mașină spoiler spate pentru BMW F10
2. De Brand Nou spate, spoiler portbagaj, boot buze
3.Texturate de 3 K diagonal tese real fibra de carbon.
4.Material durabil, rezistent la UV, apă, murdărie, grăsime, sare, acid slab și ulei.
5.Greutate redusa si durabilitate auto bara spate difuzor, optice diferite linie vine din diferite puncte de vedere.
6.Nu aveți nevoie pentru a picta, la toate. O să-ți dau un aspect sportiv, fără a face prea agresiv.
7.Ușor de instalare, sticlă adeziv este disponibil pentru instalare.pentru Sticlă adeziv este fluid, care nu este disponibil în international air transport,dar ușor de găsit peste tot în țară. Ghid De Instrucțiuni Nu Sunt Incluse.
8.Spre deosebire de alte materiale din fibra de carbon componente necesită foarte priceput lucru manual. Fiecare strat din fibra de carbon trebuie să fie atent plasate într-o secvență specifică. Acest lucru nu numai că mărește costurile, dar necesită, de asemenea, foarte maiestrie.
Montarea
Se potrivesc pentru BMW F10 528 I 535 I 550 I 2011 UP
Instalare
Banda 3 M și siliciu împreună, cadou Gratuit de Banda 3 M ,siliciul este fulid nu pot fi expediate prin express, deci pls luat-o de la dvs. local de atelier auto
Poze
Client Întrebare și Răspuns
1, Q : Cum de a confirma dacă acest produs se potriveste cu masina mea sau nu ?
O : Dacă nu sunt sigur despre instalării, vă rugăm să contactați și să ne trimiteți poze(fata, spate si masina intreaga imagini), apoi vom verifica potrivesc sau nu.
2, Q : Este adevărat 100% plin fibra de carbon, material și uscat de carbon ?
A : produsele noastre sunt ude de carbon,care este de 2 straturi de fibra de sticla, un strat reale de carbon.
3, Q : Este pictura inclus/ai oferi pictura ?(NU pentru fibra de carbon)
O : Nevopsit produs este de grund de culoare gri sau negru. Și nu oferim serviciul pictura. Pentru a evita diferențele de culoare și de zgârieturi în timpul transportului sau instalării, am foarte sugerăm să-l picteze în local masina modificarea magazin după instalare.
1, Q : Este FISCALE incluse în ordinea de încărcare ?
O : Cumpărătorul este responsabil pentru plata oricăror locale taxe Vamale.În cazul în care elementul a fost returnat din cauza probleme vamale, ne poate rambursa numai pentru punctul de REPER, așa că vă rugăm să urmăriți colete în mod constant, odată ce obține eliberarea vamale,
vă rugăm să contactați din timp, pentru a evita returnarea, sau putem doar element de rambursare parte o dată a revenit.
2.Q : cât de mult impozit trebuie să plătească ?
O : În țări Europene : toate elementele nevoie de taxe de import, care este de 35-45 euro bazează pe mici facturi comerciale
În statele UNITE ale americii piață : toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000ca valoarea facturii va fi 200atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.
În Australia piață : toate elementele care nu trebuie să plătească taxe de import, în cazul în care totalul facturii comerciale este mai mică decât 1000 AUD, ca valoarea facturii va fi 200 AUD ,atât în statele UNITE ale americii piață nu trebuie să plătească impozit.

Este mai mare decât informațiile

Pentru Autovehicule Marca/Model:
BMW
Model de BMW:
530xi
530xi-An:
2012
Nume De Brand:
HSPEED KSLINE
Modelul Anului:
2011-UP
Numele Modelului:
HKJC-BMEF1011
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
10cm
Lățime Produs:
10cm
Înălțime Element:
10cm
Articol Greutate:
2.5kg
Tip De Material:
Fibra De Carbon
Caracteristici Speciale:
Auto spoiler
Numarul Parte:
528i aripa spate
Schimb Numărul Parte:
535i spoiler spate
Altă Parte Numărul:
F10 Aripa Spate
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Plasarea pe Vehicul:
Din spate
Tip De Element:
Spoilere

Produse din categorie