0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-5 %
QUICK706W+ Digital Combo duplex anti-statice, de lipit pistol de aer cald statie de lipit

QUICK706W+ Digital Combo duplex anti-statice, de lipit pistol de aer cald statie de lipit

RON 276.00
RON 291.04
En el almacén

Din mărfuri


QUICK706 W+ Digital Combo duplex anti-statice, de lipit pistol de aer cald statie de lipit
Introducere ( 1 ) folosind melc motor, viață lungă, zgomot redus , moale vânt ( 2 ) pistol cu aer echipate cu senzori sensibili, folosit cu care-și pun dureaza ( 3 ) fără trepte reglabile de temperatura si senzorul de debit de aer în buclă închisă de control al temperaturii, temperatura de stabilitate, liber de influența vântului ( 4 ) volum Mic duplex design , ocupă o mică masă de lucru , mai ales pentru plumb circuite de demolare , sudura reparatii ( 5 ) Acest produs este un rapid g original, cu un singur display digital, display digital, folosind arme cu aer comprimat , fier folosi prin rotație . Consumul de putere 50 W fier de lipit intervalul de Temperatură 200 la 480 grade consumul de Putere 580 W pistol de aer debitul de Aer tip : moale rotirea vântului Gaz debit : 10 l / min ( maxim ) de afișare a Temperaturii forma : LED digital display ( rezolutie de 1 grad )
Temperatura interval de reglare : 100450 de grade Pachetului
1*706w+2 în 1 stația de rework
1*original fier de lipit sfaturi
1*adaptor pentru țara ta
1*vetus pensete
1*perie
1*manual de utilizare Element de poze
Pentru Rusia Duty-Free service (Pentru Rusia numai Clienții ! altă zonă trebuie să plătească taxe vamale !) A. dedicat Furnizarea de servicii de logistică, Din China - Moscova - orașul Tău local .
B. Inclusiv fiscale si clearance-ul de serviciu ; Nu există limită de greutate; nevoie de aproximativ 25-30 de zile.Zonă de la distanță de 60 de zile. C. Livra local , nu de acasă ,trebuie să mergeți la centrul logistic pentru a lua coletul . Plata :
Plata se Escrow și Alipay În site-ul Aliexpress, 100% de plată în condiții de siguranță de la aici.
de a face plata la Aliexpress companie, și când voi primi produsul, se poate elibera banii pentru proprietar de magazin.
Taxele Vamale (De Import Fiscal) ( Cu Excepția Rusiei ) :
Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să își asume responsabilitatea de toate taxele.
Dacă cumpărătorul refuză să primească mărfurile pentru a impozitului problemă, ei trebuie să plătească pentru transport de marfă.
(dacă aveți nevoie declare valoare mai mică, vă rugăm să comentariu pentru noi.)
Garanție și Rambursare : 1)vă Rugăm să verificați cu atenție toate elementele imediat atunci când u-l semneze. Dacă nu există nici o evidentă freigh daune.
NU semna lege de transport de marfă cu excepția cazului în care prejudiciul este menționat pe freight bill.Clientul are posibilitatea de a respinge livrarea la timp de livrare.
Dacă elementul este defect după ce vă conectați și de a deschide pachetul, vă rugăm să ne anunțați în termen de 48 de ore cu imagini de elementul defect. Vom lucra cu clienții pentru a rezolva orice problema.
ne va ajuta u ocupe de caz, în termen de 2 zile și-ți dau un soluția mulțumit . 2) Produsele TREBUIE să FIE returnate în termen de șapte (7) zile sau revenirea va fi de nepermis
Toate declarațiile trebuie să fie freight prepaid de către Expeditor sau transportator.
Toate retururile vor fi expediate înapoi la depozitul companiei în AMBALAJUL ORIGINAL .
Elemente noi sau Reparate elementele vor fi livrate la tine după ce vom primi elementele de înlocuire .
Rambursarea va fi acordat după ce vom primi produsele returnate în ambalajul original.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
LY
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
RAPID 706W+
Interval De Temperatură De:
200 la 480 grade
Pistol cu aer consum de Energie:
580W
Debitul de gaz:
10L/ min (maxim)
duze:
3mm, 6mm 8.5 mmm
Fier de consumul de Energie:
50W

Produse din categorie