0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
(100 buc/lot) Normal Deschis Termostatul, Temperatura Comutator, NR 65 grade Celsius KSD301 10A 250V .

(100 buc/lot) Normal Deschis Termostatul, Temperatura Comutator, NR 65 grade Celsius KSD301 10A 250V .

RON 207.92
En el almacén

Din mărfuri

KSD301 Serie Termostatul ( Auto Reset ). Tip de acțiune : N. O. Tip ( Normal Deschis, Deconectat ) Lot de 100 de piese.
100% Nou, Nu A Folosit Niciodată. Ro HS Compliant.
Caracteristici :
Stabilizat de performanță, de înaltă precizie, control temperatura ,mic vrac, de lumină, de înaltă fiabilitate și intervenție pentru wireless ,etc.
măsuri de precauție :
1.Vă rugăm să păstrați capacul firma cu suprafața de instalare a controleed aparat atunci când instalați.Vă rugăm să ștergeți conducție silicon unsoare pentru detectare de suprafață, în scopul de a asigura efectul temperaturii de detectare.
2.Nu colaps ,slăbiți sau deforma partea de sus a capacului de suprafață în timpul instalării, în scopul de a evita orice influență a performanțelor sale.
3.Nu infiltrateany liqiud în termostat, nici peste apăsați pentru a sparge coaja, nici o schimbare a formei exterioare de cabluri terminal la voință .
4.Pentru produsele utilizate în circuit, la nu mai mult de 5 A curent, vă rugăm să alegeți duce cu secțiune transversală suprafața de bază de cupru se încadrează în 0,5-1mm2 pentru conexiune. Și pentru cele utilizate în circuit, la nu mai mult de 10 A curent, vă rugăm să alegeți duce cu sterge cumva-suprafața de secțiune miez de cupru se încadrează într-0.75-1.5 mm pentru conexiune.
5.Păstrați produsul în depozit uscat curat la o bună ventilație și lipsite de gaze corozive și cu o umiditate relativă mai mică de 90% și temperatură ambiantă sub 40 C.
*********************************************************************************************************************
Transport :
1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Politica De Retur :
Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile, puteți alege banii inapoi sau un produs de schimb.
Contactați-ne :
Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. din cauza diferențelor de fus orar, ne-am nu poate răspunde imediat, dar am promisiunea de a răspunde în termen de 24 de ore.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Switch-uri
Caracteristici:
normal deschis
Numărul De Model:
KSD301L/NO65C-100
certificare:
CQC,RoHS
Tip Comutator:
Comutator De Temperatura
Garanție:
1

Produse din categorie