0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
3.7 V 7000mAH 7565121 ( polimer litiu-ion baterie ) Li-ion pentru tablet pc,power bank,telefon mobil,vorbitor

3.7 V 7000mAH 7565121 ( polimer litiu-ion baterie ) Li-ion pentru tablet pc,power bank,telefon mobil,vorbitor

RON 54.80
En el almacén

Din mărfuri


Buna ziua, suntem toate bateriile au o dimensiune personalizată,
dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea bateriei,
contactati-ne, putem personaliza în funcție de cerințele dumneavoastră.multumesc
Caietul de sarcini :
Nr.
Descriere
Caietul de sarcini
Remarca
1
Model De Baterie
7565121
Personalizate
2
Capacitatea Minimă
7000m AH
0,2 C
3
Capacitatea Nominală
7000m AH
0,2 C
4
Tensiune Nominală
3.7 v
5
Supra-taxa potect tensiune
4.281.0.v
6
Pe de descărcare de gestiune a proteja tensiune
4.281.0.v
7
Temperatura de depozitare
-535c
un an
8
Max continua curent de descărcare de gestiune
1.0 C
9
Max curent de încărcare
1.0 C
Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.
Acest produs este în principal aplicabilă mobile de alimentare de urgență, MP3, boxe mobile, microfoane, Navigator (GPS), telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.
Protecția bord a parametrilor
De lucru curent : 1.5 a
De limitare a curentului de protecție : 2~3 A
Peste limita de taxare : 4.2+/-0.05 V
Pe de descărcare de gestiune limita de presiune : 2.9+/-0.10 V
* capacitatea efectivă de placă de protecție este puțin mai mică decât capacitatea nominală a electrice de bază datorită peste de descărcare de gestiune de protecție placă.
Păstra în depozit
În scopul de a asigura baterie pentru a menține nivelul capacității, propus a bateriei și bateria -20~35 ° C de Depozitare, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de Baterie pentru a evita înaltă temperatură sau umiditate ridicată depozitare, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și capacitatea scăzută. Depozitarea pe termen lung va duce probabil la o reducere a capacității bateriei și bateria, și nevoia de 1-3 Un ciclu de încărcare / Descărcare pentru a obține maxim de descărcare de gestiune de capacitate. Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată o dată la trei luni.
Avertisment : taxare Inversă nu este permis, acumulatorul trebuie să fie conectat în conformitate cu polaritatea corect, și nu poate fi inversat. Scurt-circuit nu este permisă, în caz contrar aceasta va duce la deteriorarea permanentă. Acumulatorul nu poate fi folosit în condiții-limită, cum ar fi : temperatura limită, deep cycle, extreme de încărcare de peste si peste de descărcare de gestiune. Depozitați bateria într-un loc răcoros, uscat. Dacă un număr mare de baterii sunt stocate sau transportate, bateria trebuie să fie pus în primul loc. Nu direct la baterie lipire. Dacă bateria apare zgomot, temperatură ridicată, de scurgere și alte situații anormale, vă rugăm să încetați imediat utilizarea. Nu pune în foc sau încercați să dezasamblați bateria. Bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive. Nu este permis să folosiți baterii vechi sau de a folosi jumătate din bateria cu o baterie nouă, în caz contrar acesta va fi o descărcare de gestiune. Carcasă exterioară și manta exterioară tub pentru a scoate bateria. Bateria nu este permis să fie pus în apă.
Probleme au nevoie de atenție Bateria trebuie să fie încărcată complet înainte de utilizare. Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile tehnice ale noastre. Taxa corespunzătoare folosind încărcătorul. Bateria ar trebui să evite utilizarea de sigilat, ar trebui să ofere ventilație corespunzătoare dispozitivului, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen, în cazul din punct de aprindere va duce la explozie. Nu încerca să fii baterie de separare sau urs de extrudare și de coliziune, poate provoca bateria febră, senzație de arsură din electrolit alcalin va deteriora pielea și ochii poate mânca, de asemenea, haine. Bateria ar trebui să fie ținute departe de copil, în caz de înghițire, contactați imediat medicul să se ocupe. Atunci când acumulatorul nu este folosit, acesta ar trebui să fie eliminate de pe dispozitiv. Atunci când utilizați mai întâi de o baterie nouă sau depozitarea pe termen lung de utilizare, înainte de a fi nevoie să fie umplute cu energie electrică. Atunci când bateria este fierbinte, nu-l atingeți până când se răcește. Atunci când bateria este folosit, se constată că energia ar trebui să fie oprit atunci când de energie este scăzut, astfel încât să se evite pe de descărcare de gestiune.
Buna ziua, suntem toate bateriile au o dimensiune personalizată,
dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea bateriei,
contactati-ne, putem personaliza în funcție de cerințele dumneavoastră.multumesc

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Litru de energie a bateriei
Numărul De Model:
7565121
Pachet:
No
Capacitatea Bateriei:
7000mAH
Capacitate Nominală:
12000MAH
Dimensiune:
Prismatic
Tip:
Li-polimer
Setați Tipul:
Numai Baterii
Baterie Număr:
1

Produse din categorie