0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-37 %
Temporar Aur Fals tatuaje Impermeabile de Apă Transfer de Culoare Autocolante fluture Femei Frumusete Sexy Flash Glitter Body Art

Temporar Aur Fals tatuaje Impermeabile de Apă Transfer de Culoare Autocolante fluture Femei Frumusete Sexy Flash Glitter Body Art

RON 2.00
RON 3.20
En el almacén

Din mărfuri


Produse Produse de afișaj caietul de imagini Originale↓ Produse arată pe pielea ↓
Cum să se Aplice un Tatuaj Temporar
Începe cu pielea curată, uscată . Tatuajele temporare sunt realizate cu cerneală, ceea ce înseamnă că au fost respinse de pielea de uleiurile naturale. Curățați cu grijă zona pe care doriți pentru a decora cu apă și săpun, și pat uscat cu un prosop de hârtie.Dacă ești foarte transpirat, frecare alcool poate ajuta la reducerea de grăsime. Se toarnă un pic pe o minge de bumbac, și apoi ștergeți-l de pe zona. Nu face acest lucru în fiecare zi, deși-ai putea usca pielea ta.
Alege tatuajul. Unele tatuaje temporare vin ambalate individual, care este ușor. Cu toate acestea, dacă tatuaj temporar doriți să poarte venit pe o foaie cu mai multe altele, va trebui să-l separe. Se taie cu foarfece ascuțite, având grijă să nu prindeți cu cleme design în sine, până când te-ai separat de "flash foaie."
Coaja de pe cer sprijinul. În acest moment, tatuajul este protejat de un strat subțire de plastic transparent. Alege cu atenție acest off. Tu ar trebui să fie capabil de a vedea pe viu colorate, imagine în oglindă versiune de tatuaj sunteți de planificare pentru a aplica pentru pielea ta.De acum, partea cu cerneală, care a fost protejat de plastic clar, va fi numit în față.
Loc de imaginea cu fața în jos pe pielea ta. Confirmați că doriți să se aplice tatuajul la fața locului doar curățate, apoi se pune partea din față, pe pielea ta. Nu se mișcă în jurul. Doar țineți-l ferm în loc, în timp ce trece la pasul următor.
Apăsați o cârpă umedă sau un burete peste tatuaj hârtie. Ia o bucată de material sau un burete care nu este nici uscat, nici ud, și împingeți-l ferm împotriva suport de tatuaj. Țineți-l în loc, și nu lăsați-l să alunece în jurul valorii de, chiar dacă ar vrea.
Țineți apăsat timp de cel puțin 60 de secunde. Pentru a obține cea mai completă imagine, veți avea nevoie de un pic de răbdare. Chiar nu cred că despre eliminarea pânză sau pe suport hârtie de la mana pana la un minut a trecut. În timp ce ești așezat, încercați să se mute cât mai puțin posibil.
Ușor coaja de pe hârtie. Începe prin a ridica un singur colț de suport în scopul de a arunca o privire la tatuaj. Dacă imaginea pare ciudat, sau nu e lipit de pielea ta, pune o cârpă sau un burete pe spate și așteptați pentru încă 30 de secunde. Dacă arată bine, apoi continuă încet coaja de pe hârtie.
Așteptați pentru ca tatuajul sa se usuce. Păstrează fiind pacientului pentru aproximativ zece minute. Rezista tentatiei de a scormoni tatuaj temporar. E mai bine să stea încă în mod rezonabil și nu flex prea mult, pentru a evita ridarea sau pete tatuaj, la fel de bine.

Dab un pic de apă pe bază de lotiune. Pentru a face tatuaj dura chiar mai mult, hidratează-ți pielea de ușor mangaie un pic de subtire de crema sau lotiune pe partea de sus. Evita gros, pe baza de ulei de hidratare, cum ar fi vaselina, care se poate întinde tatuaj. Dacă doriți, puteți praf praf pentru copii peste partea de sus a tatuaj, de asemenea, pentru a face să arate mai mat (și, astfel, mai realist.)
Nota 1 vamale taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului,vânzătorul nu poartă tarifare.Dacă aveți îndoieli cu privire la vamă,vă rugăm să caute sfat de la dvs. local de biroul vamal. 2 prețul Nostru nu este inclusiv orice taxe sau zone îndepărtate cost suplimentar.Pls lasa-ne adresa ta de email la comandă în caz de orice neclar.
Q&A
Cât timp rămâne pe pentru?
Aceasta variază în funcție de locul unde este plasat, de câte ori faci duș, și dacă se freacă de îmbrăcăminte. În cele mai bune circumstanțe, un tatuaj temporar poate dura aproximativ o săptămână.
Cum pot face tatuaj dura mai mult, chiar și după spălare?
Încearcă să aplici un impermeabil, bandaj lichid peste ea. Acest lucru va proteja tatuajul de la venirea în timp ce te speli. Evita spălarea zona prea tare cu toate acestea.
Cum pot scoate un tatuaj temporar?
Există mai multe metode. Una este să-l spălați cu apă caldă cu săpun. O alta este de a aplica ulei pentru copii pentru a o minge de bumbac sau un prosop de hârtie, apoi frecati usor tatuaj până când se oprește.
Poate tatuaje temporare daune fata mea?
Nu, în general, tatuajele temporare sunt sigur de a plasa oriunde pe corp, presupunând că nu aveți orice alergii la materiale.
Mi tatuaje temporare simt lipicios. Cum pot schimba asta?
Te-ai uscat pielea ta? Dacă nu, care ar putea fi cauza ca tatuajul tau simte la fel. Data viitoare, asigurați-vă că să se usuce pielea înainte de aplicarea tatuaj.
Ce loc poate fi folosit?
Utilizator : Piei,ceramica,metal,Sticla..ect.
PERICOL DE SUFOCARE-PIESE DE MICI DIMENSIUNI.
Nu pentru copii sub 3 ani.

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune:
10.2x21CM
Nume De Brand:
live song
Numărul De Model:
MT033
Tip:
Tatuaj Temporar

Produse din categorie