0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
-5 %
433mhz Interior Clopot Pentru WIFI Usa

433mhz Interior Clopot Pentru WIFI Usa

RON 57.00
RON 60.00
En el almacén

Din mărfuri


Înainte de Cumpărare, vă Rugăm să asigurați-vă că wifi usa poate lucra cu 433mhz interior bell , acesta este doar un clopot , nu wifi usa
Se aplică WIFI usa Muzica soneria mai Multe tonuri de apel sunt disponibile sunetul dimensiunea poate fi ajustată 2 sectiunea 5 A design baterie
Transport
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Returnare Și Rambursare
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Garanție
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Este mai mare decât informațiile

Tip:
Sistem De Interfon
Camera tip Senzor:
CMOS
putere:
Altele
Metodă De Conectare:
Wireless
Soneria:
Da
Samrt Acasă Interfață:
No
Interfata De Comunicare:
Wireless
Control Acces:
Nici unul
Kit-Ul De Configurare:
Unu la unu video interfon
Dimensiune:
others
Numărul De Model:
Altele
Material:
Altele
Instalare:
Montare Pe Perete
Răspunde De Modul De:
Hands-free
Camera IP Interface:
No
Tehnologia:
Digital
Display Tip Ecran:
culoare
Rezistent la apa:
Da
Zona De Intrare:
Nici unul
Nume De Brand:
noi aterizare
putere:
Altele
Rezoluție:
Altele
Camera:
Altele

Produse din categorie