0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
(LS11) natrual Latex Sexy costume de Baie din Cauciuc de Costume de baie Bikini Fetish Purta

(LS11) natrual Latex Sexy costume de Baie din Cauciuc de Costume de baie Bikini Fetish Purta

RON 199.96
En el almacén

Din mărfuri

Descriere : Material : 100% Latex/cauciuc Grosime : 0.4 mm putem personalizat orice latex stil pentru a satisfăcut nevoile tale. Standard Dimensiunea Diagramă putem personalizat dacă nu puteți selecta o dimensiune standard. Cum pentru a măsura Culoare : te Rog, spune-COD de culoare după ce ați cumpăra
Poartă
În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș. Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant. Există 2 metode principale de pregătire latex pentru a purta.
(1) Ușor de praf interiorul hainei cu talc înainte de a pune pe.
(2) Folosiți un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi 'Eros Bodyglide' or ' Eros Cult Dressing Ajutor. Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.
Cauciuc pot fi marcate cu ușurință sau sfâșiat cu unghiile dacă forța excesivă este utilizat atunci când trăgând de pe îmbrăcăminte. Asigurați-vă că haina este bine lubrifiat sau talced. Ați putea dori, de asemenea să poarte o pereche de mănuși ușoare de bumbac pentru a evita orice deteriorare.
Atunci când manipularea latex cu mâinile goale, asigurați-vă că acestea sunt curate înainte de a veni în contact cu dvs. de îmbrăcăminte. Fi conștienți de faptul că de cauciuc pot fi colorate permanent maro dacă intră în contact cu cupru, alamă sau bronz - ai grijă cu monede de cupru.
Nu expuneți niciodată latex pentru uleiuri esențiale.
Nu expuneți niciodată haina ta de flăcări și foc ca arsuri de cauciuc.
Lustruire
Haina ta va fi livrat la tine unshined. Să strălucească, vă recomandăm să folosiți un silicon pe bază poloneză, cum ar fi 'Eros Bodyglide' or 'Eros Cult Dressing Ajutor.
Să nu mai strălucească folosind mobilier poloneză și pentru a evita lubrifianti pe baza de ulei si creme, deoarece acestea distrug cauciucul.
Nu frecați suprafața exterioară a ta haină prea grea, sau cu o cârpă aspră, ca suprafață lucioasă poate fi permanent zgâriat.
Curățare
Puteți de cauciuc se spală hainele în apă curată, caldă. Evita detergenți și săpunuri. Întotdeauna șterge excesul de apă cu un prosop moale și se lasă să se usuce plat sau atârnat la uscat. Cauciuc poate fi zgâriat dacă frecat prea tare, astfel încât să fie blând.
Niciodată uscat rufe, fierul de călcat îmbrăcăminte dumneavoastră.
Depozitare
Latex hainele sunt cel mai bine stocate închis într-un dulap, departe de surse de căldură, lumină (în special în lumina strălucitoare a soarelui și UV puternice de lumină care se vor degrada lumină haine colorate), metale, uleiuri, solvenți, grăsimi și foc. Evita umed condițiile de depozitare.
Restituire/Schimb. 100% Banii înapoi de garantare pe fiecare element, de Restituire/Schimb termen de 1 săptămâni, dacă nemulțumirea. Plz mail elementul înapoi în starea inițială, veți primi banii înapoi. Taxa de transport se plătește de către compania de transport maritim, astfel încât pot returna numai de produs bani. Vă mulțumesc! Despre feedback-ul. Feedback-ul este foarte important pentru mine,așa că vă rugăm să generoasă lasă-mă pozitiva feedback-ul dacă vă plac articolele mele și mulțumit cu serviciul meu. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul meu, te rog spune-mi sugestia ta, voi încerca meu cel mai bun pentru a face îmbunătățiri și de a oferi o soluție bună. Te rog dă-mi o șansă înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

Este mai mare decât informațiile

Dimensiune:
XS, S, M, L, XL, XXL
Utilizare Specială:
Costume
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Material:
Latex

Produse din categorie